The Mandalorian

The Mandalorian verschijnt dit jaar op blu-ray

Binnenkort kun je de serie eindelijk in de kast zetten

Enkele series die tot nu toe exclusief op Disney+ te zien zijn verschijnen later dit jaar op (4K) Blu-ray, waaronder ook The Mandalorian’s eerste twee seizoenen.

De eerste aflevering van The Mandalorian verscheen op de releasedag van de streamingdienst zelf; 12 november 2019. Dit markeerde voor het eerst een Star Wars serie in live-action en was bovendien de reden dat andere series zoals The Book of Boba Fett en Ahsoka ook konden ontstaan. Het is enigszins verrassend dat Disney nu besluit om de eerste twee seizoenen uit te brengen op een fysiek medium. Het derde seizoen van de show verscheen eerder dit jaar op Disney+ en komt voorlopig nog niet uit op Blu-ray.

The Mandalorian is echter niet de enige serie die je vanaf 28 augustus kunt voorbestellen (in de VS), want ook het eerste seizoen van Loki en WandaVision kun je eind dit jaar letterlijk in de kast bewaren. Of de series ook meteen bij winkels in Nederland en België te bestellen zijn is nog niet duidelijk, hierover hebben we navraag gedaan bij Disney Nederland.

Pre-order vanaf 28 augustus, op 12 december in huis

De fysieke versie van The Mandalorian moet op 12 december verschijnen, waarbij ook een Steelbook-verpakking inclusief concept art-kaarten en tevens niet eerder vertoonde bonus features te vinden zullen zijn. De Marvel-series Loki en WandaVision verschijnen een stuk eerder, namelijk op 26 september en 28 november respectievelijk.

Ga jij (een van) deze series aanschaffen? Laat het ons weten in de Star Wars community!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!