Social Media

The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett krijgt een trailer

Geplaatst

op

Vandaag kreeg de aanstaande Star Wars serie The Book of Boba Fett zijn eerste trailer, in aanloop naar Disney+ Day op 12 november.

De trailer is hieronder te bekijken. We zien meerdere shots voorbij komen van Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen) waarin ze zoekende lijken te zijn naar een passende manier om Boba’s voormalige werkgever Jabba (die later werd opgevolgd door Bib Fortuna) op te volgen als crime-lord op Tatooine.

Kijk jij uit naar deze serie? Vertel het ons op onze Discord op StarWarsLowlands.nl!

Update: Ook kreeg de serie een nieuwe poster, welke je hieronder kunt zien.

The Book of Boba Fett

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Book of Boba Fett

Zeven afleveringen voor The Book of Boba Fett

Geplaatst

op

Door

De hypetrain is vertrokken: The Book of Boba Fett nadert met rasse schreden. Vandaag leren we dat het eerste seizoen van de aankomende Star Wars live-action serie zeven afleveringen zal beslaan, daarnaast is er een tweetal tv-spots uitgebracht en evenveel character posters.

Zeven afleveringen voor The Book of Boba Fett

Middels een tweet laat Lucasfilm weten dat de serie uit zeven afleveringen bestaat, wat op zichzelf een opvallend aantal is. Beide seizoenen van The Mandalorian duurden 8 afleveringen en het is over het algemeen gebruikelijk dat een seizoen een even aantal afleveringen heeft. Hierdoor weten we echter wel definitief de datum waarop de finale te zien zal zijn: woensdag 9 februari 2022. Zoals reeds bekend zal de serie vanaf 29 december te zien zijn op Disney+.

Verder werden er vandaag twee character posters gedeeld:

Nieuwe beelden van The Book of Boba Fett in de eerste twee tv-spots

En als klap op de vuurpijl zijn er ook nieuwe beelden van de show te zien op YouTube. Het ligt in de lijn der verwachting dat we in de komende weken nog veel meer van deze tv-spots te zien krijgen, de eerste twee zijn nu al uitgebracht onder de namen “Reign” en “Message” en zijn hieronder te bekijken.

Begin jij langzamerhand ook steeds meer uit te kijken naar de serie? Ik wel in elk geval! Leuk om je er over te horen in de chatroom van de Nederlandstalige Star Wars community, ga hiervoor naar StarWarsLowlands.nl!

Lees verder

The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett arriveert 29 december op Disney+

Geplaatst

op

Door

Op StarWars.com verscheen vandaag het nieuws dat The Book of Boba Fett eindelijk een premièredatum heeft. De serie zal vanaf woensdag 29 december wekelijks op Disney+ te zien zijn.

The Book of Boba Fett vertelt het verhaal van Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen), kort na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen van The Mandalorian. In de post-credits scène van de laatste aflevering van dat seizoen was al te zien dat Boba Fett de troon die ooit aan Jabba toebehoorde besteeg. De serie wordt geproduceerd door Jon Favreau en Dave Filoni als schrijvers, Robert Rodriguez als regisseur en Kathleen Kennedy en Colin Wilson als uitvoerende producenten.

Niet alleen werden we verrast met een releasedatum van de eerste aflevering, ook ontvingen we nieuwe key art van de aankomende Star Wars live-action serie – hieronder te bewonderen. The Book of Boba Fett is dus vanaf 29 december elke woensdag te zien op Disney+. Kijk jij uit naar deze serie? Vertel het ons op onze Discord op StarWarsLowlands.nl!

Book of Boba

The Book of Boba Fett key art.

Lees verder

The Book of Boba Fett

Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ informatie

Geplaatst

op

Door

StarWars.com deelt vandaag, na hun spoiler embargo voor The Mandalorian, eindelijk iets meer informatie over de aanstaande Disney+ show The Book of Boba Fett. We zagen in de post-credits scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian al hoe Boba Fett en Fennec Shand het imperium van Jabba the Hutt Bib Fortuna lijken over te nemen. Maar meer dan een scène, de titel van de show en de globale datum waarop we hem kunnen verwachten kregen we nog niet. Zo was het bijvoorbeeld geheel onduidelijk of dit een losstaande serie ging worden, of dat het onderdeel zal zijn van The Mandalorian.

Maar we hebben nu via StarWars.com en Good Morning America wat meer informatie en een officieel logo!

The Book of Boba Fett is daadwerkelijk een losstaande serie in dezelfde tijdsperiode als The Mandalorian. Jon Favreau heeft vandaag bij Good Morning America laten weten dat de serie momenteel in productie is en in december 2021 op Disney+ zal verschijnen.

In The Book of Boba Fett zullen Temuera Morrison en Ming-Na Wen als Boba Fett en Fennec Shand de hoofdrollen vertolken. Robert Rodriguez (regisseur van Chapter 14 van The Mandalorian) zal samen met Jon Favreau en Dave Filoni dienst doen als executive producers voor de serie.

Ook laat StarWars.com weten dat productie seizoen 3 van The Mandalorian volgend jaar zal beginnen. Tot dusver is nog niet helemaal duidelijk of we seizoen 3 ook in december van volgend jaar op Disney+ kunnen verwachten. Lucasfilm president Kathleen Kennedy vertelde op de Investor Day eerder deze maand dat we “het volgende hoofdstuk van The Mandalorian” in december 2021 kunnen verwachten, Favreau vertelde bij Good Morning America dat ze daarmee The Book of Boba Fett bedoelde. The Book of Boba Fett is nu in productie, The Mandalorian seizoen 3 is in pre-productie en gaat in productie zodra ze met de productie van The Book of Boba Fett klaar zijn. Een datum voor het derde seizoen van The Mandalorian wordt niet genoemd.

 

The Book of Boba Fett

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.