The Book of Boba Fett

Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ informatie

StarWars.com deelt vandaag, na hun spoiler embargo voor The Mandalorian, eindelijk iets meer informatie over de aanstaande Disney+ show The Book of Boba Fett. We zagen in de post-credits scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian al hoe Boba Fett en Fennec Shand het imperium van Jabba the Hutt Bib Fortuna lijken over te nemen. Maar meer dan een scène, de titel van de show en de globale datum waarop we hem kunnen verwachten kregen we nog niet. Zo was het bijvoorbeeld geheel onduidelijk of dit een losstaande serie ging worden, of dat het onderdeel zal zijn van The Mandalorian.

Maar we hebben nu via StarWars.com en Good Morning America wat meer informatie en een officieel logo!

The Book of Boba Fett is daadwerkelijk een losstaande serie in dezelfde tijdsperiode als The Mandalorian. Jon Favreau heeft vandaag bij Good Morning America laten weten dat de serie momenteel in productie is en in december 2021 op Disney+ zal verschijnen.

In The Book of Boba Fett zullen Temuera Morrison en Ming-Na Wen als Boba Fett en Fennec Shand de hoofdrollen vertolken. Robert Rodriguez (regisseur van Chapter 14 van The Mandalorian) zal samen met Jon Favreau en Dave Filoni dienst doen als executive producers voor de serie.

Ook laat StarWars.com weten dat productie seizoen 3 van The Mandalorian volgend jaar zal beginnen. Tot dusver is nog niet helemaal duidelijk of we seizoen 3 ook in december van volgend jaar op Disney+ kunnen verwachten. Lucasfilm president Kathleen Kennedy vertelde op de Investor Day eerder deze maand dat we “het volgende hoofdstuk van The Mandalorian” in december 2021 kunnen verwachten, Favreau vertelde bij Good Morning America dat ze daarmee The Book of Boba Fett bedoelde. The Book of Boba Fett is nu in productie, The Mandalorian seizoen 3 is in pre-productie en gaat in productie zodra ze met de productie van The Book of Boba Fett klaar zijn. Een datum voor het derde seizoen van The Mandalorian wordt niet genoemd.

 

The Book of Boba Fett

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!