The Bad Batch

The Bad Batch seizoen 2 verschijnt mogelijk in de lente

Bij monde van Star Wars Insider ziet het ernaar uit dat het tweede seizoen van The Bad Batch in de lente zal verschijnen.

Waar het gros van de Star Wars fans momenteel in de ban is van The Book of Boba Fett, wordt het vizier langzamerhand richting de toekomst van Star Wars series in 2022 gericht. Vorig jaar verscheen het debuutseizoen van The Bad Batch op Disney+ en in Star Wars Insider is een passage verschenen die zegt dat we het tweede seizoen in het voorjaar kunnen verwachten.

Volgens Jordan Maison is het een mogelijkheid dat The Bad Batch met Obi-Wan Kenobi gaat overlappen:

The Bad Batch naast een live-action Star Wars serie te zien?

Nu lag dit al enigszins in de lijn der verwachting, aangezien we de serie vorig jaar op Star Wars Day (4 mei) zagen debuteren en de 13 afleveringen van het eerste seizoen half augustus tot een einde zagen komen. In vergelijking met vorig jaar is 2022 wel een wat drukker Star Wars jaar op Disney+ met series als Obi-Wan Kenobi en Andor nog in het vooruitzicht. De vraag is dan ook of Disney het als een mogelijkheid ziet om The Bad Batch naast een Star Wars live-action serie uit te brengen, zoals ze de serie vorig jaar aan de Marvel-serie Loki koppelden (The Bad Batch kwam toen op vrijdagen uit en Loki op woensdagen). Inmiddels heeft Disney besloten dat woensdag definitief de nieuwe releasedag is voor nieuwe series, daarom dat we de afgelopen maanden afleveringen van series als Hawkeye en nu The Book of Boba Fett op woensdagen zagen verschijnen.

Wat verwachten jullie van het tweede seizoen? Persoonlijk was ik niet enthousiast over het eerste seizoen, maar voor de podcast zal ik het tweede seizoen wel weer wekelijks gaan kijken…

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!