Bad Batch

The Bad Batch krijgt nog een seizoen

The Bad Batch krijgt volgend jaar een tweede seizoen. De serie, waarvan het eerste seizoen langzamerhand op zijn eind loopt, doet het goed op Disney+.

Vandaag heeft Disney+ het tweede seizoen aangekondigd van de veelgeprezen animatieserie Star Wars: The Bad Batch die in 2022 van start gaat. “Fans hebben enthousiast de actie en het drama van Star Wars: The Bad Batch omarmd, en we zijn blij om te zien dat het Star Wars universum zich blijft uitbreiden op Disney+”, zegt Michael Paull, President van Disney+ en ESPN+. “Als dé streamingdienst voor de Star Wars-franchise, kunnen we niet wachten op het tweede seizoen van deze animatieserie.”

In een reactie op de aankondiging van het tweede seizoen zei uitvoerend producent Dave Filoni: “Het hele Lucasfilm Animation-team en ik willen Disney+ en onze fans bedanken voor de kans om het verhaal van de Bad Batch te blijven vertellen.”

The Bad Batch krijgt een tweedelige seizoensfinale

Met nog twee afleveringen te gaan is tevens bekend geworden dat deze twee afleveringen zoals eerder ook weleens in The Clone Wars en Star Wars Rebels is gebeurd een gedeelde seizoensfinale zullen zijn. Op vrijdag 13 augustus verschijnt de laatste aflevering op Disney+ en met het nieuws van vandaag beantwoordt Disney alvast de vraag over het vervolg van de door velen geliefde animatieserie.

Ik vind de serie best vermakelijk, maar bij vlagen ook voorspelbaar en oninteressant. Dit is echter een trend die we eerder zagen Star Wars animatieseries, waarbij het eerste seizoen als een opwarmertje voor het vaak veel boeiendere vervolg diende. Wat denken jullie van dit nieuws, zijn we hier blij mee en wat verwachten we van het tweede seizoen? We horen graag jouw mening in de Nederlandstalige Star Wars chatroom!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!