Nieuwe trailer voor The Bad Batch seizoen 2

Nog een maandje wachten!

Andor is nog maar net afgelopen en Willow heeft zojuist zijn derde aflevering gekregen. Toch kijkt Lucasfilm al vooruit naar dat wat komen gaat.

Zojuist heeft Lucasfilm een nieuwe trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van The Bad Batch. Het duurt niet lang meer voordat de avonturen van Hunter, Omega, Wrecker en de rest opnieuw van start gaan. Op 4 januari zal dit nieuwe seizoen starten op Disney+. In de nieuwe trailer zien we nogmaals dat de personages iets ouder zijn geworden en hierdoor ook een nieuw uiterlijk hebben gekregen. Daarnaast maakt de trailer duidelijk dat Palpatine terugkeert, alsook Gungi, de jonge Wookiee Padawan uit het vijfde seizoen van The Clone Wars.

De eerste trailer verscheen eerder dit jaar tijdens Star Wars Celebration, waarbij de serie aangekondigd werd voor ‘fall 2022’. Echter, in september werd tijdens D23 bevestigd dat het seizoen iets later zou gaan verschijnen. The Bad Batch seizoen 2 is nu de perfecte opvulling tussen Andor en het derde seizoen van The Mandalorian, welke op 1 maart begint.

Naast de trailer zijn ook het release schema en de titels van de individuele afleveringen vrijgegeven. Hierdoor weten we dat er op 4 januari meteen twee afleveringen te zien zijn. Ook krijgen we op 8 februari én 29 maart een dubbele aflevering.

Episode 1: Spoils of War – 4 januari
Episode 2: Ruins of War – 4 januari
Episode 3: The Solitary Clone – 11 januari
Episode 4: Faster – 17 januari
Episode 5: Entombed – 25 januari
Episode 6: Tribe – 1 februari
Episode 7: The Clone Conspiracy– 8 februari
Episode 8: Truth and Consequences – 8 februari
Episode 9: The Crossing – 15 februari
Episode 10: Retrieval – 22 februari
Episode 11: Metamorphosis – 1 maart
Episode 12: The Outpost – 8 maart
Episode 13: Pabu – 15 maart
Episode 14: Tipping Point – 22 maart
Episode 15: The Summit – 29 maart
Episode 16: Plan 99 – 29 maart

The Bad Batch is niet de enige Star Wars animatie die we in 2023 gaan zien. Star Wars: Visions Vol. 2 moet ergens in de lente verschijnen, net zoals Star Wars: The Young Jedi Adventures, de eerste serie die zich afspeelt in The High Republic.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!