The Bad Batch review

Het laatste seizoen van The Bad Batch verschijnt vanaf 21 februari

Bekijk de nieuwe trailer en poster

De langverwachte trailer en releasedatum voor het laatste seizoen van Star Wars: The Bad Batch is eindelijk gearriveerd. Vanaf 21 februari gaat het animatiespektakel verder, te beginnen met maar liefst een driedubbele aflevering!

De trailer bevat enkele nieuwe en bekende gezichten en bevat zelfs een verrassende glimp op de voormalige leerling van wijlen Count Dooku: Asajj Ventress!

“We love Asajj Ventress. She’s a character that we’ve been wanting to tell more stories about,”, vertelt Brad Rau, supervising director en een van de execute producers. Zoals o.a. Marti in onze community al opmerkte kwam het personage in het boek Dark Disciple (2015) voor zover wij weten te overlijden, maar het zou niet de eerste keer dat Star Wars een personage terugbrengt. In een serie waarin het klonen van mensen een centrale rol op de achtergrond speelt is het wellicht ook niet eens vergezocht.

Gelukkig wordt er meteen van de gelegenheid gebruikgemaakt door aan te geven dat het boek niet zal worden retconned: “We don’t want to spoil anything, but want fans to know that any new storytelling with Ventress will align with the events of Star Wars: Dark Disciple.”

Het laatste seizoen van The Bad Batch gaat op woensdag 21 februari van start op Disney+ met een première van drie afleveringen. Je kunt het volledige releaseschema hieronder bekijken, samen met een opvallende nieuwe teaserposter die Hunter’s door de strijd versleten helm tentoonstelt.

Star Wars: The Bad Batch Seizoen 3 Releaseschema

21 februari: Episode 1 (“Confined”), 2 (“Paths Unknown”), 3 (“Shadows of Tantiss”)

28 februari: Episode 4 (“A Different Approach”)

6 maart: Episode 5 (“The Return”)

13 maart: Episode 6 (“Infiltration”), 7 (“Extraction”)

20 maart: Episode 8 (“Bad Territory”)

27 maart: Episode 9 (“The Harbinger”)

3 april: Episode 10 (“Identity Crisis”), 11 (“Point of No Return”)

10 april: Episode 12 (“Juggernaut”)

17 april: Episode 13 (“Into the Breach”)

24 april: Episode 14 (“Flash Strike”)

1 mei: Episode 15 (“The Cavalry Has Arrived”)

The Bad Batch

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!