The Acolyte

The Acolyte verschijnt vanaf 5 juni

De Star Wars-serie krijgt morgen een trailer

Via officiële kanalen deelt Lucasfilm dat The Acolyte morgen dan eindelijk voor het eerst publiekelijk beelden zal tonen van de serie, die zoals naar nu blijkt vanaf 5 juni op Disney+ zal verschijnen.

Naast een traileraankondiging en releasedatum krijgen we vandaag ook de officiële poster te zien, waarin een lightsaber hilt zichtbaar is met een ondergrond met daarop een bloedvlek. De tekst die hierbij staat is “In an age of Light, Darkness rises”. Dit zet gelijk de toon voor de serie die zich afspeelt tijdens het High Republic-tijdperk waarin de Jedi hun hoogtijdagen vierden.

Poster van The Acolyte

The Acolyte

In The Acolyte plaatst een onderzoek naar een schokkende misdaadgolf een gerespecteerde Jedi-meester (Lee Jung-jae) tegenover een gevaarlijke krijger uit zijn verleden (Amandla Stenberg). Naarmate er meer aanwijzingen naar voren komen, bewandelen ze een duister pad waar sinistere krachten onthullen dat alles niet is wat het lijkt.

In de serie spelen Amandla Stenberg, Lee Jung-jae, Manny Jacinto, Dafne Keen, Charlie Barnett, Jodie Turner-Smith, Rebecca Henderson, Dean-Charles Chapman, Joonas Suotamo en Carrie-Anne Moss.

The Acolyte is afkomstig van bedenker en showrunner Leslye Headland (Russian Doll), die naast Kathleen Kennedy, Simon Emanuel, Jeff F. King en Jason Micallef ook als uitvoerend producent fungeert. Charmaine DeGraté en Kor Adana zijn de co-uitvoerende producenten; daarnaast zullen Rayne Roberts, Damian Anderson, Rob Bredow en Eileen Shim medeproduceren.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!