The Acolyte

Nieuwe castleden aan The Acolyte toegevoegd

Via Deadline is bekend geworden dat na Amandla Stenberg ook Jodie Turner-Smith en Lee Jung-jae een rol te pakken hebben in de Star Wars serie The Acolyte. Jung-jae zou zelfs een leidende rol aangeboden hebben gekregen, waarbij wordt verwacht dat hij de serie naast Stenberg zal gaan dragen.

Jung-jae is bekend van zijn hoofdrol in de Netflix-hit Squid Game. Turner-Smith is een Britse actrice wiens carrière de laatste jaren steeds meer op de voorgrond is gekomen met series als Nightflyers en The Last Ship.

The Acolyte wordt omschreven als een mystery-thriller en wordt geschreven door Leslye Headland (Russian Doll), die tevens als executive producer en showrunner van de serie dient. Het zal zich gaan afspelen in een tijdperk vóór de Skywalker saga, aan het einde van de High Republic. We gaan zoals de titel doet vermoeden voor het eerst de dark side in Star Wars verder verkennen met een hoofdpersonage dat zich met de leer van de Sith schijnt bezig te houden.

Onlangs verschenen geruchten online dat Kate Herron (Loki) waarschijnlijk de regisseur wordt. De serie zou reeds begonnen zijn met filmen, maar een releasejaar is nog niet bekend. Helaas was er niets van de serie te zien op de meest recente editie van Star Wars Celebration, hoewel het mogelijk aanwezig zal zijn op de komende D23 Expo in Anaheim, waar Lucasfilm een presentatie zal houden. Mogelijk dat we daar meer zullen gaan horen over The Acolyte.

In juli werd officieel bekendgemaakt dat Amandla Stenberg is gecast voor een hoofdrol in de serie.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!