The Acolyte

De eerste trailer van The Acolyte

Lucasfilm deelt vandaag de eerste trailer voor The Acolyte, de serie  die vanaf 5 juni op Disney+ te zien zal zijn.

In de trailer zien we een overvloed aan nieuwe en bekende locaties en personages. We zien een flinke hoeveelheid Jedi, jong en oud, en ook High Republic bekende Vern Vernestra Rwoh (Rebecca Henderson) komt even om de hoek kijken!

De trailer begint met jongelingen in training, luisterend naar de woorden van Lee Jung-jae’s Master Sol. “Sluit je ogen. Je ogen kunnen je misleiden”, vertelt hij hen. “We moeten ze niet vertrouwen.” Het lijkt opvallend veel op wat Obi-Wan Kenobi ooit aan Luke Skywalker vertelde, en leidt tot een stortvloed aan spannende beelden: een druk dorp, een cantina-clash tussen Carrie-Anne Moss’ Master Indara en een meszwaaiende aanvaller, en ten slotte zelfs Jedi. Uiteindelijk ‘zien’ we een onzichtbare aanvaller met een rode lightsaber.

Vanaf 5 juni gaat de serie van start met een dubbele aflevering!

Personages van The Acolyte

  • Mae (Amandla Stenberg)
  • Master Sol (Lee Jung-jae)
  • Qimir (Manny Jacintto)
  • Jecki (Dafne Keen): de Padawan van Master Sol
  • Yord: Jedi Knight
  • Vernestra Rwoh (Rebecca Henderson): Een ervaren Mirialan Jedi Master (afkomstig uit de boeken van The High Republic)
  • Mother Aniseya (Jodie Turner-Smith): een senior van een groep ‘heksen’
  • Kelnacca (Joonas Suotamo): de eerste on-screen Wookiee Jedi (gespeeld door de acteur die Chewbacca in de sequel trilogy en Solo (2018) speelde!)
  • Master Indara (Carrie-Anne Moss): Een ervaren Jedi Master

Regisseurs van The Acolyte

Showrunner Leslye Headland regisseert de eerste afleveringen (afleveringen 1 en 2). Ook Kogonada (afleveringen 3 en 7), Alex Garcia Lopez (afleveringen 4 en 5) en Hanelle Culpepper (afleveringen 6 en 8) kregen regietaken toebedeeld. Verder is Michael Abels, bekend van zijn werk aan Get Out (2017) en Us (2019), verantwoordelijk voor de muziek van The Acolyte.

Nieuwe poster

The Acolyte

Wat vinden jullie van deze eerste trailer? Kijken jullie net zo uit naar The Acolyte als wij? Praat er over mee op onze Discord!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!