Tales of the Empire

Nieuwe beelden van Tales of the Empire en The Acolyte

Darth Vader op zijn troon

Met series als Tales of the Empire en The Acolyte die ons nu wel heel snel tegemoet komen (eerstgenoemde verschijnt zelfs dit weekend al!) is het onvermijdelijk dat we met nog maar een korte tijd te gaan meer te zien gaan krijgen van deze series. Vandaag kwam een nieuwe tv spot uit van Tales of the Empire en een paar dagen geleden verschenen er nieuwe Acolyte-beelden op de Koreaanse YouTube-pagina van Disney+.

Waar bezoekers van de Star Wars bioscoopmarathons aanstaande vrijdag al verwend zullen worden met 5 minuten aan exclusief beeldmateriaal van The Acolyte zullen fans toch echt eerst aan de slag mogen met de zesdelige animatieserie Tales of the Empire die zondag 5 mei op Disney+ uitkomt (en waarschijnlijk al wel een dag eerder al te zien is).

Tales of the Empire

In deze korte tv spot zien we grotendeels beelden die ook al in de trailer voorbij kwamen, maar hij eindigt toch wel weer spectaculair met een nieuwe shot van Darth Vader in animatie terwijl hij op de troon plaatsneemt waarop we de Sith Lord ook al in de live-action serie Obi-Wan Kenobi zagen zitten.

The Acolyte

Lee Jung-jae, die Jedi Master Sol zal vertolken in The Acolyte, introduceert in deze video enkele nieuwe beelden van de serie. In het bijzonder zien we hier een shot met Neimoidians, een Star Wars-ras dat we sinds Revenge of the Sith (2005) niet meer in live-action hebben gezien. Interessant is wellicht dat de ondertiteling van deze video op het einde “May the 4th be with you” leest, wat zou kunnen duiden op een volledige trailer die zaterdag 4 mei uit zou kunnen komen.

We zullen het nog even moeten afwachten! De Star Wars community moet eerst nog maar gaan genieten van de allerlaatste aflevering van The Bad Batch, die woensdag verschijnt. Lijkt het je leuk om met andere Star Wars fans hierover mee te praten? Join dan onze community over Star Wars en popcultuur!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!