Social Media

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels geruchten (mogelijke spoiler)

Geplaatst

op

Star Wars Rebels cover

Jason Ward van MakingStarWars komt vandaag met een groot gerucht over een toekomstige cameo in de Star Wars Rebels TV serie. Er zijn geen officiële berichten over deze informatie, alleen de anonieme bron van MakingStarWars. Jason heeft echter wel een goede reputatie wat dit soort informatie betreft; als hij gelooft dat er een kern van waarheid in een gerucht zit is het de moeite waard om er op te blijven letten.

Volgens Jason krijgen we in Seizoen 3 van Rebels een cameo van een bekend personage uit een populaire Legends boekenreeks. Grand Admiral Thrawn, uit de Thrawn Trologie van Timothy Zahn zou zijn opwachting maken. In het Legends universum was deze Chiss een briljante strateeg en de enige alien in een hoge positie in de Empire. Na de dood van Palpatine greep hij de macht als Grand Admiral van de overgebleven troepen van de Empire. Het lijkt er op dat Thrawn in Rebels zijn briljante brein zal gebruiken om de crew van de Ghost dwars te zitten.

Agent Kallus concept art

Agent Kallus concept art

Eerder zagen we al eens concept art voor Agent Kallus voorbij komen, die hem als een Chiss uitbeeldde, maar dat concept werd geschrapt en Kallus werd uiteindelijk toch een mens, zoals alle andere officieren in de Empire. Het is onbekend in welke functie Thrawn zou verschijnen, de titel van Grand Admiral is hoogst onwaarschijnlijk, maar de toevoeging van het personage zou het verhaal een hele interessante wending kunnen geven. Uiteraard speelt Rebels zich ver voor de tijd van de Thrawn trilogie af, maar als Thrawn in Rebels, al is het maar voor een korte periode, geïntroduceerd wordt, laat dat een hoop mogelijkheden over voor nieuwe verhalen met Thrawn als antagonist. De Thrawn Trilogie zal niet als Canon beschouwd kunnen gaan worden omdat de staat van het universum in die verhalen niet overeenkomt met wat we kennen uit The Force Awakens, maar het personage kan zeker voor interessanten nieuwe verhalen zorgen.

Met deze geruchten komen er uiteraard ook een hoop verwachtingen naar voren over een andere mogelijke introductie van een oud personage uit dezelfde boekenreeks. Mara Jade werd ook in Heir to the Jedi, het eerst deel uit de trilogie, geïntroduceerd en velen zouden haar graag in het officieel verhaal terug zien. Of dat ooit gaat gebeuren zullen we moeten afwachten.

Nogmaals, het betreft hier een gerucht, weliswaar een gerucht met een sterke fundering, maar het blijft een gerucht.

Levenslange Fan. Leest veel boeken en comics. Maakt replica props in zijn vrije tijd.

Lees verder
Advertentie
5 Comments

5 Comments

 1. Pascal

  6 maart 2016 at 15:54

  Rebels?
  Enig idee wanneer er in NL weer nieuwe afleveringen te zien zijn ?
  Van de website van DisneyXD word je niet wijzer…

  • Roel

   9 maart 2016 at 09:46

   Pascal, informatie over nieuwe afleveringen is inderdaad nog niet te vinden op het web. Ik heb wel contact gezocht met Disney Nederland en zij kunnen tot dusver alleen melden dat ze binnenkort met nieuwe afleveringen gaan starten. Zodra er data bekend zijn hoor ik dat en zal ik daar melding van maken 🙂

   Tot die tijd zendt Disney XD elke vrijdag om 16:45 uur oude afleveringen van Star Wars Rebels uit.

   • Pascal

    10 maart 2016 at 09:30

    Dank je Roel. Kan ik ook aan mijn kids doorgeven 😉

  • Roel

   1 april 2016 at 10:38

   Pascal, ik heb inmiddels verdere informatie gekregen over het uitzendschema van Rebels.
   Vanaf vrijdag 15 april zijn er nieuwe afleveringen te zien op Disney XD. Vanaf dan wordt deel 2 van seizoen 2 uitgezonden. Net als voorheen is er elke vrijdag om 16:45 uur een aflevering te zien.

   • Pascal

    1 april 2016 at 19:28

    Thanks Roel. Ik heb het inmiddels ook gezien op XD…
    Het wordt een seizoen met episodes van wisselende kwaliteit, maar wat een einde !!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disney Plus

Seizoen 7 van The Clone Wars komt op 17 februari naar Disney+

En er gaan al geruchten over een vervolg op Star Wars Rebels…

Geplaatst

op

Door

The Clone Wars

Zoals eerder vermeld was het reeds bekend in welke maand het slotseizoen van The Clone Wars op Disney+ verschijnt, alleen nog niet op welke dag. Bovendien gaan er geruchten rondom een nieuwe animatieserie die het verhaal van Ahsoka en Sabine na Star Wars Rebels voortzet.

Inmiddels heeft Disney+ een video uitgebracht (in Nederland niet te bekijken) waarin de datum 17 februari wordt genoemd als de startdatum voor het laatste seizoen van The Clone Wars. Hoewel het nog niet bekend is of de serie die dag in zijn geheel op de dienst zal verschijnen lijkt die kans klein: het laatste seizoen zal 12 afleveringen tellen en de laatste aflevering zou bij wekelijkse afleveringen daardoor precies op 4 mei vallen: International Star Wars Day (en in Nederland natuurlijk de dag van de Dodenherdenking). Er valt nauwelijks een betere dag te bedenken waarop de toekomst van Star Wars animatieseries uit de doeken kan worden gedaan. Bovendien zal de buzz en hype rondom de wekelijke afleveringen van The Mandalorian zowel Disney als Lucasfilm goed zijn bevallen.

Gerucht: er verschijnt eind 2020 een vervolg op Star Wars Rebels

Volgens een YouTube video van Kessel Run Transmissions komt er nog dit jaar een vervolg op Star Wars Rebels. Het duo achter het YouTube kanaal geeft te kennen dat zij in het verleden vaker hebben getwijfeld scoops te delen om er vervolgens later achter te komen dat hun scoops toch waar bleken te zijn.

Volgens hen gaat het verhaal verder met Ashoka en Sabine en zullen we waarschijnlijk ook Ezra en Thrawn terugzien (al hebben ze van deze twee personages niets vernomen). Ook geven ze aan dat het waarschijnlijk is dat het eerste seizoen reeds in kannen en kruiken is en men bij Lucasfilm al bezig zal zijn aan een tweede seizoen.

Het is nu wachten op een officiële bevestiging vanuit Lucasfilm, immers zullen we sowieso snel willen weten wat we na de laatste aflevering van The Clone Wars op Disney+ kunnen verwachten wat betreft nieuwe Star Wars animatieseries. Dit gerucht zullen we met de nodige korrels zout aannemen, maar we wilden het jullie echter niet onthouden! Waar kijken jullie het meest naar uit, het laatste seizoen van The Clone Wars of juist een vervolg op Star Wars Rebels?

Lees verder

Star Wars Rebels

Amerikaanse Blu-ray/DVD release Star Wars Rebels: seizoen 4

Geplaatst

op

Kanan en Hera in de seizoen 4 trailer

Gisteravond is er op StarWars.com een bericht verschenen over de Amerikaanse DVD/Blu-ray release van Star Wars Rebels: seizoen 4 die vanaf 31 juli in de Verenigde Staten te koop zal zijn. Onduidelijk is nog of er ook in Nederland een versie zal verschijnen maar aangezien de eerste drie seizoenen hier niet zijn uitgebracht is er weinig hoop. Daar deze seizoenen wél een Britse release kregen lijkt een Europese uitgave aannemelijk, wat goed nieuws zou zijn voor iedereen wiens Blu-ray/DVD speler niet regiovrij is.

Hieronder het volledige bericht:

Loth-rat, Loth-cat, Loth-wolf, run. Pick a path and all is done.

It’s time to return to Lothal with the Ghost crew. StarWars.com is thrilled to announce that Star Wars Rebels: The Complete Fourth Season will be available July 31 on Blu-ray, complete with all 15 action-packed episodes from the final season, plus exclusive, never-before-seen extras.

Listen as Executive Producer Dave Filoni shares his wisdom on six audio commentaries, and go inside the show as the series’ creators explore what brought Ezra, Kanan, Hera, Sabine, Zeb, and Chopper to the end of their journey in the extra “Ghosts of Legend.”

Learn about the nature of the Force as Filoni shares insights into the power that binds the galaxy together in Rebels and across the Star Wars saga with the special, “Forces of Rebellion.”

Meet the mastermind behind the score from the series in a special behind-the-scenes feature on the composer, “Kevin Kiner: The Rebel Symphony,” and discover what inspired the show’s most enduring musical themes.

And, of course, both the DVD (also arriving July 31) and Blu-ray sets come complete with the final season of Rebels Recon, StarWars.com’s own entertaining and informative recap that dives into the themes and making of each episode — and uncovers some special Easter eggs.

All the paths are coming together. We’re sure you’re going to like where they lead.

Disc Specifications:

Release Date: July 31, 2018

Format:   Blu-ray (2-Disc) & DVD (3-Disc)

Rating: US: TV-Y7, CE: PG, CF: G (Bonus Material Not Rated)

Run Time: Approximately 353 minutes

Closed Captioned: Yes

Aspect Ratio: 1:78:1 (Widescreen)

Audio: English & French 5.1 Dolby Digital, Spanish 2.0 Dolby Digital

Languages/ Subtitles: English, French, & Spanish

Lees verder

Star Wars Rebels

Spoiler in tracklisting soundtrack Star Wars Rebels

Geplaatst

op

Nog 2,5 week en dan zullen de resterende afleveringen van het vierde (en tevens laatste) seizoen van Star Wars Rebels te zien zijn op de Amerikaanse televisie.

Twee weken geleden verscheen de trailer online en vandaag lekte de tracklisting van de soundtrack… die een enorme spoiler bevat inzake het einde van de serie!

Indien je meer wilt weten klik dan op onderstaande link:

KLIK HIER VOOR DE SPOILER

De track Kanan’s End credits doet vermoeden dat de Jedi het niet gaat redden en zal sterven. Het doet denken aan 1999, toen ruim voordat The Phantom Menace verscheen de tracklist van de soundtrack verscheen met daarop Qui-Gon’s Noble end.

 

 

 

 

Voorspelbaar? Of toch niet?

Lees verder

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels Mid-Season 4 trailer

Geplaatst

op

Door

De laatste afleveringen van Star Wars Rebels komen eraan: vanaf 19 februari zullen ze in de VS uitgezonden worden. Vandaag is er een trailer verschenen die enkele momenten uit de laatste afleveringen van seizoen vier onthult.

Lees verder