Star Wars Rebels Seizoen 3
Star Wars Rebels Seizoen 3

Rebels Seizoen 3 gaat van start in Nederland

Aanstaande vrijdag (21 oktober) gaat in Nederland het derde seizoen van Star Wars Rebels van start. Vanaf 21 oktober kunnen we elke vrijdag om 16:45 uur van een nieuwe aflevering genieten.

Aan het einde van het vorige seizoen zagen we hoe Kanan (Dennis Willekens) zijn ogen kwijtraakte in het gevecht met Maul. In dit seizoen gaan we zien hoe Kanan en zijn vrienden met dit verlies omgaan. Kanan ontmoet de Bendu (Jan Nonhof), een oud en wijs Force Sensitive wezen dat zich niet gebonden voelt aan de opvattingen over de lichte en donkere kanten van de Force. Zoals hij zelf zegt “hij staat in het midden“.

Terwijl Kanan leert om te gaan met zijn nieuwe situatie is het aan de rest van het team om belangrijke missies voor de Rebellen uit te voeren. Ezra (Hein Gerrits) is gepromoveerd en heeft de leiding overgenomen van Kanan. Maar nu Kanan veel met zijn eigen problemen bezig is heeft Ezra een nieuwe bron van kennis gevonden… kennis die afwijkt van wat Kanan hem probeert bij te brengen, we gaan Ezra dit seizoen verder naar de duistere kant zien trekken dan ooit tevoren.

De rest van het team is uiteraard ook van de partij en naast de ontwikkelingen rond Kanan en Ezra duiken we dit seizoen ook dieper in de achtergronden van Hera (Hymke de Vries), Sabine (Canick Hermans) en Zeb (Stan Limburg). Zo komt Sabine weer in aanraking met Mandalorians en komt de familie van Hera weer in beeld.

Ook maakt dit seizoen Grand Admiral Thrawn zijn entree in de serie. Fans van de boeken van Timothy Zahn gingen rond Star Wars Celebration al helemaal uit hun dak toen bekend gemaakt werdt dat Thrawn zijn debuut zou maken in Rebels. In Amerika zijn er al een aantal afleveringen van dit seizoen uitgezonden, en tot dusver lijken de fans erg tevreden over deze indrukwekkende nieuwe vijand.

Dus maak je klaar voor nieuwe Nederlandstalige afleveringen van Star Wars Rebels, vanaf aanstaande vrijdag elke week op Disney XD.

 

De trailer voor seizoen 3:

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!