Ezra goes dark in deze Rebels seizoen 3 clip!

In de drie jaar dat Ezra door Kanan getraind wordt, heeft hij veel geleerd. De ‘mind trick’ die hij in de volgende Rebels seizoen 3 clip laat zien, heeft hij waarschijnlijk niet van Kanan!

In ander Rebels nieuws, via Amerikaanse tv-site zap2it.com zijn de titels gelekt van de eerste afleveringen van seizoen 3. Deze zijn als volgt:

  • Steps Into Shadow, part 1 en 2
  • The Holocrons of Fate
  • The Antilles Extraction
  • Hera’s Heroes
  • The Last Battle

Steps Into Shadow kenden we al, sommige gelukkigen hebben deze dubbelaflevering zelfs al gezien op Star Wars Celebration. In deze aflevering breken de rebellen Hondo uit de gevangenis, en maakt Thrawn zijn opwachting.
The Holocrons of Fate lijkt, gezien beelden uit de trailers, een tijdelijke samenwerking met Maul te bevatten.. en wat lichtzwaard-actie.
The Antilles Extraction is duidelijk de aflevering waarin Wedge Antilles zijn TIE pilotenhelm neer zal leggen en de rebellen zal versterken.
Hera’s Heroes zou kunnen beteken dat dit de aflevering is waarin haar vader, Cham, terugkeert. In de trailer heeft Cham het over Grand Admiral Thrawn, die dus ook in deze episode kan zitten.
Last Battle, tenslotte, slaat mogelijk op Rex’ uitspraak “One last glorious day in the Grand Army of the Republic”. Met andere woorden, dit lijkt de battle droids aflevering te zijn.

Star Wars Rebels seizoen 3 zal vanaf 24 september in Amerika worden uitgezonden. In Nederland zal DisneyXD de vertaalde versie vanaf 21 oktober op de beeldbuis brengen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!