Social Media

Star Wars Rebels

Nieuwe Rebels s3 trailer met analyse

Geplaatst

op

Zaterdag is de Amerikaanse première van Star Wars Rebels seizoen 3, en dat zullen we weten ook! Er zijn weer meerdere promotiefilmpjes opgedoken. Een clip uit de aflevering Hera’s Heroes, met Hera en Thrawn… En een nieuwe Rebels s3 trailer, compleet met funky muziek. En Star Wars Awakens zou Star Wars Awakens niet zijn als we de hoogtepunten uit die trailer niet voor je op een rijtje zouden zetten in een trailer analyse!

Gezien? Top! Dan presenteren we hier nog een aantal shots die deze editor opvielen…

Zie hier de darksaber. Dit wapen, dat vroeger van Pre Vizsla en Maul was, komt dit seizoen in handen van Sabine. Maar is Ezra degene die het zwaard als eerste vindt?

Zie hier de darksaber. Dit wapen, dat vroeger van Pre Vizsla en Maul was, komt dit seizoen in handen van Sabine. Maar is Ezra degene die het zwaard als eerste vindt?

Een bezeten Sabine valt Ezra aan met haar darksaber. We hebben nu Kanan, Maul, Ezra en Sabine allemaal met die kenmerkende groene ogen gezien. Deze aflevering wordt chaos!

Een bezeten Sabine valt Ezra aan met haar darksaber. We hebben nu Kanan, Maul, Ezra en Sabine allemaal met die kenmerkende groene ogen gezien. Deze aflevering wordt chaos!

Fans van Rex, kruis je vingers! Hier wordt hij in zijn schouder geschoten. Zal hij het overleven?

Fans van Rex, kruis je vingers! Hier wordt hij in zijn schouder geschoten. Zal hij het overleven?

Hera's vader Cham komt ook weer in actie. Hier kaapt hij een speederbike.

Hera’s vader Cham komt ook weer in actie. Hier is hij in gevecht met een biker scout.

De nieuwe Imperial, governor Pryce, wordt op schokkende wijze gedisciplineerd...

De nieuwe Imperial, governor Pryce, wordt op schokkende wijze gedisciplineerd…

Zijn onze helden terug op Lothal? Waar ze ook zijn, ze halen stunts uit op deze speeder die je niet thuis moet proberen.

Zijn onze helden terug op Lothal? Waar ze ook zijn, ze halen stunts uit op deze speeder die je niet thuis moet proberen.

Nog steeds geen idee wat er aan de hand is in de aflevering met alle groene ogen. Maar Ezra lijkt in ieder geval degene te zijn die er een eind aan maakt met zijn lightsaber en Sabine's darksaber.

Nog steeds geen idee wat er aan de hand is in de aflevering met alle groene ogen. Maar Ezra lijkt in ieder geval degene te zijn die er een eind aan maakt met zijn lightsaber en Sabine’s darksaber.

En dat was hem dan weer! Volg ons op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuws over Rebels en alle andere Star Wars media. En laat ons weten waar je het meest naar uit kijkt in het nieuwe seizoen!

Star Wars Rebels seizoen 3 zal vanaf 24 september in Amerika worden uitgezonden. In Nederland zal DisneyXD de vertaalde versie vanaf 21 oktober op de beeldbuis brengen.

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Disney Plus

Seizoen 7 van The Clone Wars komt op 17 februari naar Disney+

En er gaan al geruchten over een vervolg op Star Wars Rebels…

Geplaatst

op

Door

The Clone Wars

Zoals eerder vermeld was het reeds bekend in welke maand het slotseizoen van The Clone Wars op Disney+ verschijnt, alleen nog niet op welke dag. Bovendien gaan er geruchten rondom een nieuwe animatieserie die het verhaal van Ahsoka en Sabine na Star Wars Rebels voortzet.

Inmiddels heeft Disney+ een video uitgebracht (in Nederland niet te bekijken) waarin de datum 17 februari wordt genoemd als de startdatum voor het laatste seizoen van The Clone Wars. Hoewel het nog niet bekend is of de serie die dag in zijn geheel op de dienst zal verschijnen lijkt die kans klein: het laatste seizoen zal 12 afleveringen tellen en de laatste aflevering zou bij wekelijkse afleveringen daardoor precies op 4 mei vallen: International Star Wars Day (en in Nederland natuurlijk de dag van de Dodenherdenking). Er valt nauwelijks een betere dag te bedenken waarop de toekomst van Star Wars animatieseries uit de doeken kan worden gedaan. Bovendien zal de buzz en hype rondom de wekelijke afleveringen van The Mandalorian zowel Disney als Lucasfilm goed zijn bevallen.

Gerucht: er verschijnt eind 2020 een vervolg op Star Wars Rebels

Volgens een YouTube video van Kessel Run Transmissions komt er nog dit jaar een vervolg op Star Wars Rebels. Het duo achter het YouTube kanaal geeft te kennen dat zij in het verleden vaker hebben getwijfeld scoops te delen om er vervolgens later achter te komen dat hun scoops toch waar bleken te zijn.

Volgens hen gaat het verhaal verder met Ashoka en Sabine en zullen we waarschijnlijk ook Ezra en Thrawn terugzien (al hebben ze van deze twee personages niets vernomen). Ook geven ze aan dat het waarschijnlijk is dat het eerste seizoen reeds in kannen en kruiken is en men bij Lucasfilm al bezig zal zijn aan een tweede seizoen.

Het is nu wachten op een officiële bevestiging vanuit Lucasfilm, immers zullen we sowieso snel willen weten wat we na de laatste aflevering van The Clone Wars op Disney+ kunnen verwachten wat betreft nieuwe Star Wars animatieseries. Dit gerucht zullen we met de nodige korrels zout aannemen, maar we wilden het jullie echter niet onthouden! Waar kijken jullie het meest naar uit, het laatste seizoen van The Clone Wars of juist een vervolg op Star Wars Rebels?

Lees verder

Star Wars Rebels

Amerikaanse Blu-ray/DVD release Star Wars Rebels: seizoen 4

Geplaatst

op

Kanan en Hera in de seizoen 4 trailer

Gisteravond is er op StarWars.com een bericht verschenen over de Amerikaanse DVD/Blu-ray release van Star Wars Rebels: seizoen 4 die vanaf 31 juli in de Verenigde Staten te koop zal zijn. Onduidelijk is nog of er ook in Nederland een versie zal verschijnen maar aangezien de eerste drie seizoenen hier niet zijn uitgebracht is er weinig hoop. Daar deze seizoenen wél een Britse release kregen lijkt een Europese uitgave aannemelijk, wat goed nieuws zou zijn voor iedereen wiens Blu-ray/DVD speler niet regiovrij is.

Hieronder het volledige bericht:

Loth-rat, Loth-cat, Loth-wolf, run. Pick a path and all is done.

It’s time to return to Lothal with the Ghost crew. StarWars.com is thrilled to announce that Star Wars Rebels: The Complete Fourth Season will be available July 31 on Blu-ray, complete with all 15 action-packed episodes from the final season, plus exclusive, never-before-seen extras.

Listen as Executive Producer Dave Filoni shares his wisdom on six audio commentaries, and go inside the show as the series’ creators explore what brought Ezra, Kanan, Hera, Sabine, Zeb, and Chopper to the end of their journey in the extra “Ghosts of Legend.”

Learn about the nature of the Force as Filoni shares insights into the power that binds the galaxy together in Rebels and across the Star Wars saga with the special, “Forces of Rebellion.”

Meet the mastermind behind the score from the series in a special behind-the-scenes feature on the composer, “Kevin Kiner: The Rebel Symphony,” and discover what inspired the show’s most enduring musical themes.

And, of course, both the DVD (also arriving July 31) and Blu-ray sets come complete with the final season of Rebels Recon, StarWars.com’s own entertaining and informative recap that dives into the themes and making of each episode — and uncovers some special Easter eggs.

All the paths are coming together. We’re sure you’re going to like where they lead.

Disc Specifications:

Release Date: July 31, 2018

Format:   Blu-ray (2-Disc) & DVD (3-Disc)

Rating: US: TV-Y7, CE: PG, CF: G (Bonus Material Not Rated)

Run Time: Approximately 353 minutes

Closed Captioned: Yes

Aspect Ratio: 1:78:1 (Widescreen)

Audio: English & French 5.1 Dolby Digital, Spanish 2.0 Dolby Digital

Languages/ Subtitles: English, French, & Spanish

Lees verder

Star Wars Rebels

Spoiler in tracklisting soundtrack Star Wars Rebels

Geplaatst

op

Nog 2,5 week en dan zullen de resterende afleveringen van het vierde (en tevens laatste) seizoen van Star Wars Rebels te zien zijn op de Amerikaanse televisie.

Twee weken geleden verscheen de trailer online en vandaag lekte de tracklisting van de soundtrack… die een enorme spoiler bevat inzake het einde van de serie!

Indien je meer wilt weten klik dan op onderstaande link:

KLIK HIER VOOR DE SPOILER

De track Kanan’s End credits doet vermoeden dat de Jedi het niet gaat redden en zal sterven. Het doet denken aan 1999, toen ruim voordat The Phantom Menace verscheen de tracklist van de soundtrack verscheen met daarop Qui-Gon’s Noble end.

 

 

 

 

Voorspelbaar? Of toch niet?

Lees verder

Star Wars Rebels

Star Wars Rebels Mid-Season 4 trailer

Geplaatst

op

Door

De laatste afleveringen van Star Wars Rebels komen eraan: vanaf 19 februari zullen ze in de VS uitgezonden worden. Vandaag is er een trailer verschenen die enkele momenten uit de laatste afleveringen van seizoen vier onthult.

Lees verder