Thrawn Rebels

Enter Thrawn Rebels trailer

In aanloop naar Star Wars Rebels seizoen 3 heeft Lucasfilm een nieuw filmpje het wereldwijde web op geslingerd. Deze Enter Thrawn Rebels trailer dient voornamelijk om ons klaar te stomen voor de terugkeer van Grand Admiral Thrawn.

Deze korte trailer bevat weinig echt nieuwe shots, maar twee ervan wilden we jullie toch niet onthouden:

Enter Thrawn Rebels trailer TIEs
Een TIE Fighter fabriek, waarschijnlijk uit de aflevering waar Sabine undercover gaat om Wedge te rekruteren.

Eerder zagen we Kanan al in aanraking komen met Nightsister magic, maar nu is het duidelijk dat hij erdoor bezeten is. Betekent dit een Kanan VS Ezra gevecht?

Eerder zagen we Kanan al in aanraking komen met Nightsister magic, maar nu is het duidelijk dat hij erdoor bezeten is. Betekent dit een Kanan vs. Ezra gevecht?

Ook heeft DisneyXD een drietal karakter-beschrijvingen vrijgegeven, die ons interessante dingen vertellen over wat we in seizoen 3 kunnen verwachten.

Rebels beschrijving Ezra

Het meest interessante hier is Ezra’s leeftijd. Hij begon seizoen 1 als 14-jarige, dus er is al ongeveer drie jaar voorbij sinds de crew van de Ghost bij elkaar kwam. Hiermee kruipt de serie ook dichter tegen A New Hope aan. Seizoen 3 speelt zich twee jaar vóór deze film af.

Rebels beschrijving Thrawn

De omschrijving van Thrawn bevat weinig nieuws, maar het is goed om te zien dat er niets aan het karakter wordt veranderd. De Thrawn die we te zien krijgen is dezelfde Thrawn die we twintig jaar geleden in het boek Heir to the Empire hebben leren kennen.

Rebels beschrijving Maul

“completing a task he should have done years ago.” Bij zo’n omschrijving dwalen de gedachten al gauw af naar een confrontatie met Obi-Wan of Palpatine. Maar het kan ook iets heel anders zijn natuurlijk. In ieder geval wordt Maul een belangrijk onderdeel van seizoen 3!

De première van Star Wars Rebels seizoen 3 zal op 24 september worden uitgezonden in Amerika. Naar verwachting zal het daarna niet lang meer duren voor wij hem hier ook kunnen zien.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!