Grogu

Star Wars short met Grogu verschijnt binnenkort op Disney+

Disney+ Italië 'verklapte' de verrassing

Hoewel het nog onduidelijk is wat het precies zal inhouden, lijkt het erop dat we op 12 november een korte Star Wars short genaamd Star Wars Zen – Grogu and Dust Bunnies mogen verwachten op Disney+.

De titel doet vermoeden dat het een short is die je rustig op de achtergrond kunt afspelen zonder dat deze inhoudelijk een verhaal vertelt, zoals Star Wars Biomes en Galaxy of Sounds. Aangezien er niets is aangekondigd is er echter geen informatie beschikbaar hierover en zullen we moeten afwachten of de short daadwerkelijk uitkomt en wat het is.

Grogu is een Star Wars personage dat we leerden kennen in het eerste seizoen van The Mandalorian, waarin hij nog de naam “The Child” met zich meedroeg. In het tweede seizoen kwamen hij en Din Djarin in de aflevering “The Jedi” Ahsoka Tano tegen, die middels The Force met The Child kon communiceren. Ze kwam hier te weten wat zijn echte naam is en tevens dat Grogu al op jonge leeftijd in de Jedi Temple op Coruscant woonde ten tijde van de prequels. Hoe hij daar precies is weggekomen na Order 66 en wat er met hem is gebeurd in de tijd tussen toen en zijn debuut in de eerste aflevering van The Mandalorian (~5 jaar na Return of the Jedi) is nog niet bekend.

Volgens geruchten verschijnt het derde seizoen van The Mandalorian vanaf 22 februari 2023 op Disney+.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!