Eerste blik op de cast van Star Wars Resistance

Terug in april kregen we de aankondiging van Star Wars Resistance, een nieuwe animatieserie van Dave Filoni (The Clone WarsRebels). Sindsdien is het stil gebleven, maar daar lijkt binnenkort verandering in te komen. Gisteren hield Disney Frankrijk namelijk een presentatie waarin voor het eerst de cast van Star Wars Resistance te zien was. Via @getfandom en @guillaimefr op Twitter kregen we daarvan de volgende foto voorgeschoteld:

Helaas niet de duidelijkste foto. Herkenbaar zijn in ieder geval wel Phasma, twee stormtroopers, en een nieuw personage bij de schurken. Aan de heldenkant zien we hoofdpersoon Kazuda Xiono (Christopher Sean), zijn schip, Poe Dameron en BB-8, en andere nieuwe personages die we nog niet kennen.

Hieruit kunnen we dus opmaken dat Disney klaar is om binnenkort meer van de serie te laten zien. San Diego Comic Con (19-22 juli) zou hiervoor een uitstekende mogelijkheid zijn, maar we zullen zien. Wij houden je natuurlijk in ieder geval op de hoogte!

Star Wars Resistance is Lucasfilm’s nieuwste animatieserie na The Clone Wars en Rebels. De serie is gecreëerd door Dave Filoni. De stemmen zijn van Christopher Sean, Suzie McGrath, Scott Lawrence, Myrna Velasco, Josh Brener, Donald Faison, Bobby Moynihan, Jim Rash en Rachel Butera. Ook acteurs Oscar Isaac (Poe) en Gwendoline Christie (Phasma) keren terug. De serie zal rond oktober in première gaan.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!