Star Wars op Disney D23 Expo

Trailers om van te smullen!

Tijd voor Star Wars op Disney’s D23 Expo in Anaheim, Californië! Daar vond vanavond het Lucasfilm-panel plaats met de laatste updates over de Star Wars series die in productie zijn.

The Bad Batch

Het tweede seizoen van Star Wars: The Bad Batch zal vanaf 4 januari 2023 te streamen zijn op Disney+ en zal net als het eerste seizoen met een dubbele aflevering aftrappen. Het seizoen zal tevens opnieuw in totaal 16 afleveringen tellen, evenveel als het eerste seizoen.

Skeleton Crew: eerste afbeelding op D23 Expo

De eerste afbeelding van Skeleton Crew met daarop duidelijk Jude Law’s karakter te zien werd getoond aan het publiek op de D23 Expo.

Andor trailer

Zoals we allemaal weten zal Andor vanaf 21 september te zien zijn op Disney+ en zal de serie debuteren met maar liefst drie afleveringen op de releasedag. Echter kun jij kans maken om de serie in Nederland als een van de eersten ter wereld te zien, op de première in Haarlem op 20 september om 19:00. Wil jij daarbij zijn? Kijk dan snel hier!

Tales of the Jedi: de eerste beelden op D23 Expo

De animatieshorts van Tales of the Jedi zullen op 26 oktober in geheel beschikbaar zijn op Disney+. Eerder was al bekend dat Tales of the Jedi in totaal zes afleveringen zal tellen, waarvan liefst drie over Ahsoka. Tevens werd een gloednieuwe trailer onthuld, de eerste die officieel is uitgebracht voor deze Star Wars shorts.

The Mandalorian seizoen 3 trailer

Het derde seizoen van The Mandalorian verschijnt in 2023 op Disney+. Eerder werd februari 2023 geopperd, maar over de releasemaand werd vandaag niets gezegd. Voor zover wij weten staat de serie nog steeds voor februari op de planning.

 

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!