Obi-Wan

Gerucht: Joby Harold nieuwe schrijver voor Kenobi

Eerder dit jaar werd bekend dat de productie van de Obi-Wan Kenobi serie is stilgelegd en de schrijver is ontslagen. Deze week meldt Variety dat de serie in Joby Herald een nieuwe schrijver heeft gevonden.

In januari werd bekend dat Hossein Amini, de oorspronkelijke schrijver van de serie, niet meer betrokken is bij project Kenobi. Deborah Chow is wel nog steeds de regisseur voor de serie, die vooralsnog geen releasedatum heeft.

Hoewel Disney en Lucasfilm het ongetwijfeld van uiterst belang zullen vinden dat de Kenobi-serie een succes wordt, kiezen ze – mits het gerucht klopt – met Harold niet voor iemand die zichzelf op televisiegebied heeft bewezen. Harold is voornamelijk bekend als executive producer van John Wick 3 en schrijver van Army of the Dead. Momenteel is hij bezig met het script voor het vervolg op Bumblebee, een film in de Transformers-franchise.

Joby Harold, de vermoedelijk nieuwe schrijver van de Kenobi serie. Rob Latour/Shutterstock via Variety

Voor zover bekend is de serie nog steeds gepland om in januari 2021 te beginnen met filmen, uiteraard zolang de huidige COVID-19-pandemie niet de boventoon voert in de wereldwijde actualiteit.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!