Obi-Wan Kenobi
© Lucasfilm

Eerste trailer van Obi-Wan Kenobi-serie onthuld

This is where the fun begins!

Vandaag heeft Entertainment Weekly de cover onthuld van hun apriluitgave met daarop Ewan McGregor als Obi-Wan Kenobi in de gelijknamige Disney+ serie die 25 mei lanceert op Disney’s streamingdienst. Update: inmiddels heeft Disney de eerste teaser trailer voor de serie uitgebracht!

Een uur voordat de afbeeldingen uitkwamen werd het internet wakker geschud met een tweet van het officiële Twitteraccount van de serie Obi-Wan Kenobi. Twee woorden die, om in de termen van ons communitylid Xavier te blijven, in staat zijn om een figuurlijke aardverschuiving te veroorzaken:

Vandaag is de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Disney, waarin mogelijk nieuwe aankondigingen en beelden worden getoond wat betreft de commerciële plannen van het bedrijf voor de komende periode. Met nog 2½ maand te gaan voordat Obi-Wan Kenobi op Disney+ verschijnt breekt langzamerhand het moment voor de reclamecampagne aan om los te barsten.

In deze eerste beelden zien we Ewan McGregor als Obi-Wan, Moses Ingram als Reva (die samen met Darth Vader en de Grand Inquisitor een duister trio speelt), de nieuwe Hong Kong-achtige planeet Daiyu en Joel Edgerton keert terug als Owen Lars – de oom van Luke Skywalker – die we sinds de slotscène van Revenge of the Sith (2005) niet meer hebben gezien.

Omdat beelden veel meer zeggen dan woorden, bekijk hieronder de eerste afbeeldingen van deze hoog-geanticipeerde Star Wars serie. This is where the fun begins!

De eerste afbeeldingen van Obi-Wan Kenobi

 

Teaser trailer

En zojuist heeft Lucasfilm ook de eerste teaser trailer voor de serie gepubliceerd:

 

Onlangs bespraken wij al wat we kunnen verwachten van Obi-Wan Kenobi. Kun jij ook niet wachten op deze Star Wars live-action serie? Voeg je bij de gezelligste Nederlandstalige Star Wars community en praat mee!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!