Details over de betrokkenheid van Hayden Christensen in Obi-Wan Kenobi

Via StarWarsNewsNet.com zijn meer details bekend geworden over de aankomende Obi-Wan Kenobi serie die onlangs haar opnames heeft afgerond. Er lijkt een goede reden te zijn waarom Hayden Christensen en geen andere acteur is gevraagd om de rol van Darth Vader op zich te nemen. En ja, de oorzaak hiervoor is redelijk voor de hand liggend.

 

 

Spoilerwaarschuwing: stop hier met lezen als je niets wilt weten over Obi-Wan Kenobi.

 

 

Het lijkt er sterk op dat we Darth Vader zonder masker te zien gaan krijgen. StarWarsNewsNet.com is volgens eigen zeggen in handen gekomen van concept art die dit zou bevestigen. Hoewel ze benadrukken dat ze niet kunnen bevestigen dat de getoonde afbeeldingen verder zijn gekomen dan de concept art fase, is het voor de hand liggend dat Hayden Christensen (die uiteraard in twee prequels de rol van Anakin Skywalker / Darth Vader vertolkte) is gecast omdat ze gebruik willen maken van zijn gezicht. Immers kon het anders net zo goed elke andere acteur zijn die het pak van Darth Vader draagt, zoals Spencer Wilding en Daniel Naprous dit deden in Rogue One (2016).

De afbeeldingen, waarop een bacta tank, een zuurstofmasker en een romp van Darth Vader zonder pak te zien zijn kun je bekijken op StarWarsNewsNet.com.

Een andere populaire fan theorie die op het internet dwaalt is dat we Anakin Skywalker in een flashback als Jedi zullen zien, wellicht ten tijde van The Clone Wars. Hier is echter nog geen enkel bewijs voor gevonden. Wat denk jij, bestaat er een kans dat we General Skywalker en General Kenobi voor het eerst zij aan zij in live-action gaan zien? Doe mee met de community in de chatroom op StarWarsLowlands.nl!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!