Magazine
Star Wars Awakens magazine: het Star Wars magazine van de Benelux.

Brekend: Star Wars Awakens magazine en Obi-Wan Kenobi uitgesteld

De launch van ons eigen tijdschrift en een verrassing namens Obi-Wan Kenobi himself...

Breaking news: Star Wars Awakens presenteert haar eigen Star Wars tijdschrift: hét Star Wars magazine van de Benelux! Daarnaast is vandaag bekend geworden dat Obi-Wan Kenobi met enkele dagen is uitgesteld naar vrijdag 27 mei, maar dat we dan wel een dubbele aflevering zullen krijgen.

Star Wars Awakens magazine

Het afgelopen jaar is met het uitbreiden van ons team en expertise op verschillende vlakken hard gewerkt om Nederlandstalige Star Wars fans die graag op papier leest voor het eerst een écht Star Wars-inhoudelijk magazine te bieden. De uitdaging hierin is natuurlijk dat nieuwsberichten zelf snel achterhaald raken, daarom zal deze website nog steeds de voorname nieuws- en informatiebron voor Star Wars fans blijven.

Het idee is om de fans middels het magazine met behulp van onze redactie en externe partijen te voorzien van exclusieve content zoals interviews en andere Star Wars artikelen die nergens anders te vinden zijn, daarnaast mogen wij met dank aan een gulle sponsor voor deze eerste uitgave een duo verblijden met een trip naar Galaxy’s Edge!

Magazine
Het allereerste Star Wars Awakens magazine.

Verder zal er in onze eerste uitgave o.a. een interview te vinden zijn met Adam Christopher; de auteur van het boek Shadow of the Sith dat 28 juni uitkomt. Ook zullen we het droid-bouwproces samen met een vooraanstaand lid van de R2 Builders uit de doeken doen met een exclusief kijkje achter de schermen en nog veel meer! Het magazine is bedoeld om Nederlandstalige Star Wars fans voor het eerst een tijdschrift te geven dat puur over Star Wars gaat en wat hen inhoudelijk de content biedt die ze interessant vinden.

Verschijn in de lezersrubriek van het Star Wars Awakens magazine!

Zou je het leuk vinden om zelf met een opmerking of vraag in het tijdschrift te verschijnen? Stuur dan jouw tekst voor onze lezersrubriek in op onze portal StarWars.community en dan wordt er mogelijk binnenkort in een van onze aankomende uitgaves op jouw bericht gereageerd. We kunnen niet garanderen dat iedereen in het blad terechtkomt, wel kunnen we beloven dat alle reacties zullen worden gelezen!

Verkrijgbaarheid

Vanwege de gelimiteerde oplage en relatief hoge drukkosten zal het magazine met €9,95 helaas wel iets duurder zijn dan de meeste tijdschriften van dit kaliber, maar de intentie is om in de toekomst de kosten (en daarmee dus de prijs) te verlagen zodra we grotere oplages kunnen laten drukken. Zie deze eerste editie dan ook als eentje met verzamelwaarde; het allereerste Star Wars magazine voor en door de grootste Star Wars community van de Benelux!

Wacht daarom zeker niet te lang met kopen; we verwachten dat de eerste oplage snel uitverkocht zal raken. De eerste editie van het Star Wars Awakens magazine zal vanaf 3 mei in gelimiteerde oplage te vinden zijn bij geselecteerde tijdschriftenwinkels. Meer informatie volgt in de komende weken.

Magazine
Star Wars Awakens magazine: het Star Wars magazine van de Benelux. Vanaf 3 mei gelimiteerd verkrijgbaar.

Meer informatie?

Volg sowieso onze community via onze portal StarWars.community, vanuit waar al onze content van de site, de podcast, maar ook de Instagramkanalen van onze redactieleden op het gebied van o.a. Star Wars gaming, comics en merchandise te volgen zijn.

Meer details over ons eigen tijdschrift zullen zondagavond in de Star Wars Podcast te horen zijn, vanaf 20:00 live op YouTube en vanaf maandag terug te beluisteren via Spotify, Apple Podcast etc.

Obi-Wan Kenobi uitgesteld naar vrijdag 27 mei, wél met een cadeautje

Dan over naar het internationale Star Wars nieuws van de dag: de Obi-Wan Kenobi serie die oorspronkelijk voor woensdag 25 mei gepland stond, verschijnt nu op vrijdag 27 mei – tijdens Star Wars Celebration in Anaheim. Daarbij zal de serie op deze dag meteen met een dubbele aflevering komen. Aangezien de afleveringen hierna weer zoals gewoonlijk op woensdagen uitkomen, verschijnt op 1 juni de derde aflevering en op 22 juni de seriefinale. Ewan McGregor legt het zelf ook graag even uit:

Hiermee ziet het schema voor de serie er zo uit:

Vrijdag 27 mei: Aflevering 1 + aflevering 2

Woensdag 1 juni: Aflevering 3

Woensdag 8 juni: Aflevering 4

Woensdag 15 juni: Aflevering 5

Woensdag 22 juni: Aflevering 6

Kijk jij ook uit naar de Obi-Wan Kenobi serie en zou je hierover willen meepraten met de grootste Star Wars community van de Benelux? Doe met ons mee!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!