Obi-Wan Kenobi

Brekend: Obi-Wan Kenobi trailer onthuld

Eindelijk is de hypetrain nu echt vertrokken: de volledige trailer van Obi-Wan Kenobi is zojuist onthuld. Bekijk de trailer hier en doe mee met onze winactie voor exclusieve Obi-Wan Kenobi prijzen!

Winactie Obi-Wan Kenobi

Van Disney mogen wij liefst drie prijzenpakketten weggeven! De inhoud van een prijzenpakket (de foto’s van de items kun je hier vinden) bevat het volgende:

  • een Obi-Wan Kenobi lightsaber sleutelhanger
  • een set van twee Obi-Wan Kenobi pins
  • een Obi-Wan Kenobi cap
  • een Obi-Wan Kenobi notitieboek
  • én een Obi-Wan Kenobi paraplu

Wil jij kans maken op een prijzenpakket? Het enige wat je hoeft te doen is deel te nemen aan onze Star Wars community. Ga dus snel naar StarWars.community en druk op de knop! In het kanaal #giveaway druk je vervolgens op de aangewezen emoji om jezelf automatisch in te loten voor de prijs. Winnaars worden willekeurig geselecteerd en redactieleden zijn uitgesloten van deelname.

Omdat er drie winnaars zijn, zullen we deze wekelijks bekendmaken. Op de vrijdagen 13 mei, 20 mei en 27 mei maakt onze droid een willekeurige winnaar bekend en zal deze de prijs door Disney toegestuurd krijgen. Succes en may the Force be with you!

Obi-Wan Kenobi: onze preview

Onlangs bespraken wij al wat we kunnen verwachten van Obi-Wan Kenobi.

Zoals bekend zal Ewan McGregor terugkeren als het titulaire karakter waarmee hij in de prequels ook al furore maakte. Niet alleen hij, maar ook Hayden Christensen keert terug als Darth Vader. Andere acteurs die terugkeren zijn Bonnie Piesse en Joel Edgerton als Owen en Beru Lars, de oom en tante die Luke Skywalker hebben opgevoed tot het moment dat we hem voor het eerst zien in A New Hope. Verder zijn Moses Ingram, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O’Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell en Benny Safdie in de serie te zien.

Kun jij ook niet wachten op deze Star Wars live-action serie? Voeg je bij de gezelligste Nederlandstalige Star Wars community!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!