Social Media

Disney Plus

Live-action Cassian Andor tv-serie aangekondigd

Geplaatst

op

StarWars.com meldt zojuist dat Disney voorzitter en CEO Bob Iger vandaag in een Disney Earnings Call heeft aangekondigd dat Lucasfilm een live-action Cassian Andor serie gaat produceren voor Disney+, de nieuwe streaming dienst van Disney.

De serie gaat volgend jaar in productie en volgt de avonturen van Cassian Andor in de beginjaren van de Rebel Alliance en speelt zich dus vóór Rogue One: A Star Wars Story af. Diego Luna keert terug in de rol van Cassian in deze spy thriller waarin we veel meer over zijn verleden te weten gaan komen tijdens spannende missies waarin Cassian meewerkt om het sterrenstelsel weer hoop te geven in de strijd tegen de Empire.

Luna vertelt dat terugkeren naar het Star Wars universum heel speciaal voor hem is.  “Ik heb zoveel herinneringen aan het geweldige werk dat we samen gedaan hebben” zegt hij. “We hebben een geweldig avontuur voor ons en dit nieuwe format geeft ons de kans om het personage verder te verkennen“.

Er is nog geen releasedatum of naam voor de show die samen met The Mandalorian van Jon Favreau op Disney+ te zien zal gaan zijn.

Levenslange Fan. Leest veel boeken en comics. Maakt replica props in zijn vrije tijd.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Book of Boba Fett

The Book of Boba Fett arriveert 29 december op Disney+

Geplaatst

op

Door

Op StarWars.com verscheen vandaag het nieuws dat The Book of Boba Fett eindelijk een premièredatum heeft. De serie zal vanaf woensdag 29 december wekelijks op Disney+ te zien zijn.

The Book of Boba Fett vertelt het verhaal van Boba Fett (Temuera Morrison) en Fennec Shand (Ming-Na Wen), kort na de gebeurtenissen uit het tweede seizoen van The Mandalorian. In de post-credits scène van de laatste aflevering van dat seizoen was al te zien dat Boba Fett de troon die ooit aan Jabba toebehoorde besteeg. De serie wordt geproduceerd door Jon Favreau en Dave Filoni als schrijvers, Robert Rodriguez als regisseur en Kathleen Kennedy en Colin Wilson als uitvoerende producenten.

Niet alleen werden we verrast met een releasedatum van de eerste aflevering, ook ontvingen we nieuwe key art van de aankomende Star Wars live-action serie – hieronder te bewonderen. The Book of Boba Fett is dus vanaf 29 december elke woensdag te zien op Disney+. Kijk jij uit naar deze serie? Vertel het ons op onze Discord op StarWarsLowlands.nl!

Book of Boba

The Book of Boba Fett key art.

Lees verder

The Mandalorian

The Mandalorian wint 7 Emmy Awards

Geplaatst

op

Door

Eerder deze zomer werd bekend dat The Mandalorian maar liefst 24 keer is genomineerd voor een Emmy Award. Vannacht werd onthuld dat de geprezen Star Wars live-action serie zeven daarvan heeft verzilverd.

De verzilverde nominaties zijn:

  • Music Composition
  • Prosthetic Makeup
  • Cinematography
  • Stunt Performance
  • Stunt Coordination
  • Special Visual Effects
  • Sound Mixing

Deze zeven Emmy Awards zijn een verbetering ten opzichte van het jaar ervoor, toen The Mandalorian 15 nominaties kreeg – waarvan vijf daadwerkelijk een prijs opleverde. Hiermee heeft de serie in totaal maar liefst 39 nominaties en daarvan 12 Emmys gewonnen.

Seizoen 3

De voorbereidingen voor het derde seizoen van The Mandalorian zijn in volle gang, zo melden verschillende bronnen (waaronder de doorgaans goed geïnformeerde Bespin Bulletin) dat de opnames 20 september zullen beginnen en dat deze tot 23 maart zullen duren. Hiermee zou de serie op tijd klaar zijn om in het najaar van 2022 op Disney+ te verschijnen.

Lees verder

Obi-Wan Kenobi

Details over de betrokkenheid van Hayden Christensen in Obi-Wan Kenobi

Geplaatst

op

Door

Via StarWarsNewsNet.com zijn meer details bekend geworden over de aankomende Obi-Wan Kenobi serie die onlangs haar opnames heeft afgerond. Er lijkt een goede reden te zijn waarom Hayden Christensen en geen andere acteur is gevraagd om de rol van Darth Vader op zich te nemen. En ja, de oorzaak hiervoor is redelijk voor de hand liggend.

 

 

Spoilerwaarschuwing: stop hier met lezen als je niets wilt weten over Obi-Wan Kenobi.

 

 

Het lijkt er sterk op dat we Darth Vader zonder masker te zien gaan krijgen. StarWarsNewsNet.com is volgens eigen zeggen in handen gekomen van concept art die dit zou bevestigen. Hoewel ze benadrukken dat ze niet kunnen bevestigen dat de getoonde afbeeldingen verder zijn gekomen dan de concept art fase, is het voor de hand liggend dat Hayden Christensen (die uiteraard in twee prequels de rol van Anakin Skywalker / Darth Vader vertolkte) is gecast omdat ze gebruik willen maken van zijn gezicht. Immers kon het anders net zo goed elke andere acteur zijn die het pak van Darth Vader draagt, zoals Spencer Wilding en Daniel Naprous dit deden in Rogue One (2016).

De afbeeldingen, waarop een bacta tank, een zuurstofmasker en een romp van Darth Vader zonder pak te zien zijn kun je bekijken op StarWarsNewsNet.com.

Een andere populaire fan theorie die op het internet dwaalt is dat we Anakin Skywalker in een flashback als Jedi zullen zien, wellicht ten tijde van The Clone Wars. Hier is echter nog geen enkel bewijs voor gevonden. Wat denk jij, bestaat er een kans dat we General Skywalker en General Kenobi voor het eerst zij aan zij in live-action gaan zien? Doe mee met de community in de chatroom op StarWarsLowlands.nl!

Lees verder

Disney Plus

Star Wars Visions trailer onthuld

Geplaatst

op

Door

Visions

Vandaag – daags na het aflopen van het eerste seizoen van de animatieserie The Bad Batch bracht Disney een trailer uit voor de aankomende Star Wars anime anthologie Star Wars Visions.

De trailer hierboven biedt een kijkje in de toon en visuele stijl van de negen verschillende shorts, welke allemaal vanaf 22 september te zien zullen zijn op Disney+.

Nadat we begin juli al de eerste informatie kregen over deze aankomende Star Wars shorts is vandaag naast een trailer ook de cast onthuld. Technisch gezien zijn het zelfs twee trailers (en evenveel castaankondigingen), want deze zijn zowel in het Japans als in het Engels te zien en te lezen. Onder de castleden vallen enkele bekende namen, zoals Temuera Morrison die zijn rol als Boba Fett opnieuw vertolkt. Maar ook Joseph Gordon-Levitt, Marc Thompson (bekend van de vele stemmen achter de audioboeken), Neil Patrick Harris, Alison Brie, George Takei en anderen zijn van de partij.

De Engelstalige cast van Star Wars Visions

The Duel: Brian Tee (Ronin), Lucy Liu (Bandit Leader), Jaden Waldman (Village Chief)

Tatooine Rhapsody: Joseph Gordon-Levitt (Jay), Bobby Moynihan (Geezer), Temuera Morrison (Boba Fett), Shelby Young (K-344), Marc Thompson (Lan)

The Twins: Neil Patrick Harris (Karre), Alison Brie (Am), Jonathan Lipow (B-20N)

The Village Bride: Karen Fukuhara (F), Nichole Sakura (Haru), Christopher Sean (Asu), Cary-Hiroyuki Tagawa (Valco), Andrew Kishino (Izuma), Stephanie Sheh (Saku)

The Ninth Jedi: Kimiko Glenn (Kara), Andrew Kishino (Juro), Simu Liu (Zhima), Masi Oka (Ethan), Greg Chun (Roden), Neil Kaplan (Narrator), Michael Sinterniklaas (Hen Jin)

T0-B1: Jaden Waldman (T0-B1), Kyle Chandler (Mitaka)

The Elder: David Harbour (Tajin), Jordan Fisher (Dan), James Hong (The Elder)

Lop & Ochō: Anna Cathcart (Lop), Hiromi Dames (Ocho), Paul Nakauchi(Yasaburo), Kyle McCarley (Imperial Officer)

Akakiri: Henry Golding (Tsubaki), Jamie Chung (Misa), George Takei (Senshuu), Keone Young (Kamahachi), Lorraine Toussaint (Masago)


De Japans gesproken trailer (Engels ondertiteld) van Star Wars Visions

De originele cast van Star Wars Visions

The Duel: Masaki Terasoma (Ronin), Akeno Watanabe (Bandit Leader), Yūko Sanpei (Village Chief)

Tatooine Rhapsody: Hiroyuki Yoshino (Jay), Kōsuke Gotō (Geezer), Akio Kaneda (Boba Fett), Masayo Fujita (K-344), Anri Katsu (Lan)

The Twins: Junya Enoki (Karre), Ryoko Shiraishi (Am), TokuyoshiKawashima (B-20N)

The Village Bride: Asami Seto (F), Megumi Han (Haru), Yūma Uchida (Asu), Takaya Kamikawa (Vaan), Yoshimitsu Shimoyama (Izuma), Mariya Ise (Saku)

The Ninth Jedi: Chinatsu Akasaki (Kara), Tetsuo Kanao (Juro), Shin-ichiro Miki (Zhima), Hiromu Mineta (Ethan), Kazuya Nakai (Roden), Akio Ōtsuka, (Narrator), Daisuke Hirakawa (Hen Jin)

T0-B1: Masako Nozawa (T0-B1), Tsutomu Isobe (Mitaka)

The Elder: Takaya Hashi (Tajin), Kenichi Ogata (The Elder), Yuichi Nakamura (Dan)

Lop & Ochō: Seiran Kobayashi (Lop), Risa Shimizu (Ocho), Tadahisa Fujimura (Yasaburo), Taisuke Nakano (Imperial Officer)

Akakiri: Yū Miyazaki (Tsubaki), Lynn (Misa), Chō (Senshuu), Wataru Takagi (Kamahachi), Yukari Nozawa (Masago)


De gehele anthologie van Star Wars Visions bestaande uit in totaal negen shorts zal op 22 september op Disney+ verschijnen.

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.