LEGO Star Wars Summer Vacation

LEGO Star Wars Summer Vacation trailer onthuld

Met een nummer van Weird Al Yankovic!

Op 5 augustus verschijnt alweer de derde LEGO Star Wars special op Disney+, dit keer in het thema van de zomervakantie: LEGO Star Wars Summer Vacation!

LEGO Star Wars Summer Vacation is na LEGO Star Wars Holiday Special en LEGO Star Wars Terrifying Tales de derde korte LEGO-film in zijn soort en bevat een speciaal voor deze gelegenheid gemaakt liedje van “Weird Al” Yankovic genaamd Scarif Beach Party. De trailer kun je alvast bekijken en op StarWars.com staat een artikel over 5 dingen die de redactie tof vindt.

Verhaal

Het verhaal van de special speelt zich na The Rise of Skywalker af. Op zoek naar een broodnodige onderbreking van Stormtroopers en TIE Fighters regelt Finn een verrassingsvakantie voor zijn vrienden Rey, Poe, Rose, Chewie, BB-8, R2-D2 en C-3PO, aan boord van de ultraluxe Galactic Starcruiser, de Halcyon. Maar Finns plan om nog een laatste keer samen te zijn, loopt snel mis als hij van de groep wordt gescheiden. Terwijl hij op zoek is naar zijn vrienden, ontmoet hij drie Force-geesten: Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Leia Organa, die elk hun eigen onverwachte verhalen delen over vakanties die fout zijn gegaan, waardoor hij begrijpt dat vakantie meer is dan alleen plezier maken.

De cast van LEGO Star Wars Summer Vacation

LEGO Star Wars Summer Vacation bevat de stemmen van: “Weird Al” Yankovic als Vic Vankoh; Yvette Nicole Brown als Colvett Valeria; Thomas Lennon als Wick Cooper; Paul F. Tompkins als Rad; Dee Bradley Baker als Boba Fett; Ashly Burch als de Tour Droid; Kyliegh Curran als Sidero; Anthony Daniels als C-3PO; Trevor Devall als keizer Palpatine; Allie Feder als Sy Snootles; Jake Green als Poe Dameron; Matt Lanter als Anakin Skywalker; Ross Marquand als Han Solo; Omar Miller als Fin; Kevin Michael Richardson als Jabba the Hutt; Matt Sloan als Darth Vader; James Arnold Taylor als Obi-Wan Kenobi; Kelly Marie Tran als Rose; Helen Sadler als Rey Skywalker; Billy Dee Williams als Lando (Holovid); Matthew Wood als Ben Solo; en Shelby Young als Leia Organa.

David Shayne is schrijver en uitvoerend producent, en de regisseur is Ken Cunningham. James Waugh, Josh Rimes, Jacqui Lopez, Jill Wilfert, Jason Cosler, Keith Malone en Jennifer Twiner Mccarron zijn uitvoerende producenten.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!