Social Media

Disney Plus

LEGO Star Wars Holiday Special trailer

Geplaatst

op

Op 17 november (Life Day) verschijnt LEGO Star Wars Holiday Special op Disney+ en gisteren onthulde Lucasfilm de trailer voor deze Star Wars special.

LEGO Star Wars Holiday Special speelt zich na de gebeurtenissen in The Rise of Skywalker af. In de animatiefilm gaat Rey samen met BB-8 op avontuur om meer te leren over de Force. In een mysterieuze Jedi Tempel wordt ze vervolgens in een wirwar aan tijdlijnen gegooid waardoor ze oog-in-oog komt te staan met enkele iconische personages uit het verleden. Zal het haar lukken om op tijd terug te zijn voor Life Day?

In de animatiefilm zullen de stemmen van Kelly Marie Tran (Rose Tico), Billy Dee Williams (Lando Calrissian), Anthony Daniels (C3-PO), Matt Lanter (Anakin Skywalker), Tom Kane (Yoda, Qui-Gon Jinn), James Arnold Taylor (Obi-Wan Kenobi) en Dee Bradley Baker (verschillende Clone Troopers) te horen zijn.

De special is geregisseerd door Ken Cunningham en geschreven door David Shayne. James Waugh, Josh Rimes, Jason Cosler, Jacqui Lopez, Jill Wilfert en Keith Malone zijn de executive producers. Deze bijzondere Holiday Special is vanaf 17 november te zien op Disney+.

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Obi-Wan Kenobi

Indira Varma gecast voor Obi-Wan Kenobi, rol nog onbekend

Geplaatst

op

Door

indira varma

Indira Varma, onder meer bekend van Game of Thrones, Carnival Row en For Life, is gecast voor de Disney+-serie Obi-Wan Kenobi. Dat schrijft Variety maandagavond. Het is nog onbekend wie Varma zal gaan spelen.

(meer…)

Lees verder

Disney Plus

The Bad Batch begint op Star Wars Day 2021

Geplaatst

op

Door

StarWars.com heeft zojuist officieel bekendgemaakt dat Star Wars: The Bad Batch vanaf 4 mei 2021, oftewel May the Fourth, te zien zal zijn op Disney+. Update: Disney heeft bevestigd dat The Bad Batch een dag later, op 5 mei, in Nederland verschijnt.

Evenals bij The Mandalorian en de Marvel-serie Wandavision zullen de afleveringen wekelijks op vrijdag worden uitgebracht: de tweede aflevering verschijnt op vrijdag 7 mei en de serie zal daarna wekelijks te zien zijn op Disney’s streamingplatform.

Of de allereerste aflevering van The Bad Batch ook in Nederland op 4 mei te zien zal zijn is nog niet duidelijk. Vorig jaar verscheen The Rise of Skywalker ook op 4 mei op Disney+, maar werd de release voor Nederland een dag opgeschoven in verband met Dodenherdenking. Het is daarom niet ondenkbaar dat Disney ook dit jaar ervoor kiest om nieuwe content níet op 4 mei in Nederland uit te brengen.

Lees verder

The Book of Boba Fett

Nieuwe ‘The Book of Boba Fett’ informatie

Geplaatst

op

Door

StarWars.com deelt vandaag, na hun spoiler embargo voor The Mandalorian, eindelijk iets meer informatie over de aanstaande Disney+ show The Book of Boba Fett. We zagen in de post-credits scène van de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian al hoe Boba Fett en Fennec Shand het imperium van Jabba the Hutt Bib Fortuna lijken over te nemen. Maar meer dan een scène, de titel van de show en de globale datum waarop we hem kunnen verwachten kregen we nog niet. Zo was het bijvoorbeeld geheel onduidelijk of dit een losstaande serie ging worden, of dat het onderdeel zal zijn van The Mandalorian.

Maar we hebben nu via StarWars.com en Good Morning America wat meer informatie en een officieel logo!

The Book of Boba Fett is daadwerkelijk een losstaande serie in dezelfde tijdsperiode als The Mandalorian. Jon Favreau heeft vandaag bij Good Morning America laten weten dat de serie momenteel in productie is en in december 2021 op Disney+ zal verschijnen.

In The Book of Boba Fett zullen Temuera Morrison en Ming-Na Wen als Boba Fett en Fennec Shand de hoofdrollen vertolken. Robert Rodriguez (regisseur van Chapter 14 van The Mandalorian) zal samen met Jon Favreau en Dave Filoni dienst doen als executive producers voor de serie.

Ook laat StarWars.com weten dat productie seizoen 3 van The Mandalorian volgend jaar zal beginnen. Tot dusver is nog niet helemaal duidelijk of we seizoen 3 ook in december van volgend jaar op Disney+ kunnen verwachten. Lucasfilm president Kathleen Kennedy vertelde op de Investor Day eerder deze maand dat we “het volgende hoofdstuk van The Mandalorian” in december 2021 kunnen verwachten, Favreau vertelde bij Good Morning America dat ze daarmee The Book of Boba Fett bedoelde. The Book of Boba Fett is nu in productie, The Mandalorian seizoen 3 is in pre-productie en gaat in productie zodra ze met de productie van The Book of Boba Fett klaar zijn. Een datum voor het derde seizoen van The Mandalorian wordt niet genoemd.

 

The Book of Boba Fett

Lees verder

Disney Plus

The Book of Boba Fett aangekondigd voor Kerst 2021

Geplaatst

op

Door

The Book of Boba Fett

Vandaag verscheen alweer de laatste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian. Na de eindaftiteling van deze aflevering was er echter nóg een scène te zien waarin The Book of Boba Fett werd aangekondigd voor eind volgend jaar.

Het is nog niet duidelijk of The Book of Boba Fett een losstaande serie is of dat deze het ‘volgende hoofdstuk’ van The Mandalorian gaat worden zoals Lucasfilm president Kathleen Kennedy op de Investor Day al aankondigde dat die laatste met Kerst 2021 zou uitkomen op Disney+.

The Book of Boba Fett: een losstaande serie of (onderdeel van) seizoen 3 van The Mandalorian?

Volgens onze collega’s van StarWarsNewsnet.com staat The Book of Boba Fett wel degelijk los van The Mandalorian’s derde seizoen, die deze maand in productie gaat. Betekent dit dat we twee series tegelijkertijd gaan zien? Of dat Boba’s serie een paar afleveringen duurt, waarna we gelijk doorgaan in The Mandalorian seizoen 3? Of is The Book of Boba Fett tóch seizoen 3 van The Mandalorian en zullen we dus wat langer moeten wachten op hoe het verhaal van Din Djarin verder gaat? Op StarWars.com is op het moment van schrijven nog geen officiële aankondiging gepubliceerd, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Wat we weten

Vooralsnog is er dus veel onduidelijk; het enige wat we zeker weten is dat The Book of Boba Fett hoe dan ook rond Kerst 2021 op Disney+ verschijnt en dat Kathleen Kennedy vorige week aankondigde dat ‘the next chapter’ van The Mandalorian ook rond Kerst 2021 uitkomt. Het lijkt logisch om te denken dat het hier om een en hetzelfde project gaat (zeker nu we weten dat Boba Fett ook een Mandalorian is, de titel van de serie kan dus ook op hem slaan) – maar hier zijn de meningen blijkbaar over verdeeld.

Jeremy Bulloch

De aankondiging van de serie komt een dag na het overlijden van oorspronkelijke Boba Fett acteur Jeremy Bulloch. Persoonlijk vond ik het laatste shot van deze aflevering dan ook een mooi eerbetoon aan het karakter en daarmee indirect ook Bulloch, al wordt er op het moment van schrijven geen melding gemaakt van zijn overlijden; een ‘ter nagedachtenis aan’ tekst was mooi geweest, de kans is aanwezig dat Disney dit later nog aanpast.

We wachten de officiële aankondiging met meer informatie af en zullen dit bericht bijwerken als er meer bekend is.

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.