Social Media

Disney Plus

Gerucht: nieuwe Star Wars serie in de maak voor Disney+

Geplaatst

op

Foto gemaakt door Shayan Asgharnia voor Variety

Volgens Variety wordt er op dit moment concreet gewerkt aan een nieuwe Star Wars live-action serie met Leslye Headland (Russian Doll) aan het roer.

Hoewel de productie van de Cassian Andor serie momenteel stilstaat en de opnames van de serie omtrent Obi-Wan Kenobi zijn uitgesteld naar januari 2021 betekent dat allerminst dat men niet druk is met het produceren van nieuwe Star Wars series. Bronnen van Variety melden immers dat de serie van Headland zich zal afspelen in een ander tijdperk dan alle andere Star Wars producties waar momenteel aan wordt gewerkt.

Onlangs deed Lucasfilm Project Luminous uit de doeken als Star Wars: The High Republic – een nieuw tijdperk voor Star Wars met verhalen die zich vele jaren vóór de Skywalker Saga afspelen en die zullen worden verteld aan de hand van boeken en later eventueel films, series en games. Gezien de bewoording dat deze nieuwe serie van Leslye Headland zich ‘in een heel ander tijdperk zal afspelen dan de andere series’ zou het logisch zijn om te verwachten dat haar Star Wars serie iets te maken heeft met het High Republic tijdperk. Of dit daadwerkelijk het geval is weten we echter pas wanneer de serie daadwerkelijk officieel wordt aangekondigd.

Tot slot is een van de weinige dingen die we weten over de serie van Headland dat deze een vrouwelijk hoofdpersonage zal hebben. Als het inderdaad om een High Republic-productie gaat is de kans aanwezig dat het hier om Avar Kriss gaat, al is dit laatste niets meer dan pure speculatie van mijn kant.

Nieuwe aankondigingen, nu Star Wars Celebration niet lijkt door te gaan?

Met het einde van The Clone Wars in zicht (de laatste aflevering verschijnt op 4 mei) is het logisch dat Lucasfilm op korte termijn tenminste één nieuwe serie zal willen aankondigen. Nu het er sterk op begint te lijken dat Star Wars Celebration in Anaheim in augustus geen doorgang zal vinden vanwege de COVID-19 pandemie en de productie van andere series stilstaan of zijn uitgesteld, snakken veel fans logischerwijs naar positief nieuws en nieuwe aankondigingen. Het laatste positieve bericht dat we kregen was dat The Mandalorian’s derde seizoen al in ontwikkeling is en het tweede seizoen op schema loopt voor een release in oktober op Disney+. Vanuit Disney gezien zou het logisch zijn om het slechte nieuws omtrent de aanstaande annulering van Celebration enigszins te willen maskeren door tegelijkertijd nieuwe aankondigingen te doen die ze mogelijk op de beurs zelf hadden willen onthullen. Of dit daadwerkelijk zal gebeuren is natuurlijk nog maar de vraag.

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The Mandalorian

Seizoen 2 van The Mandalorian krijgt een laatste voorproefje

Geplaatst

op

Door

seizoen 2

Met nog 10 dagen te gaan voordat seizoen 2 van The Mandalorian losbarst op Disney+ heeft Disney vannacht een laatste special look onthuld.

The Mandalorian (Pedro Pascal) en the Child in THE MANDALORIAN, seizoen 2. © 2020 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

In de beelden zien we – voor de fans die ook de vorige trailer en daarmee gepaarde tv spots hebben gezien – weinig nieuwe dingen; enkele scènes zijn iets uitgebreid en we horen wat meer dialoog. Zo horen we de titulaire hoofdpersoon bijvoorbeeld zeggen dat hij op zoek gaat naar andere Mandalorians om hem te begeleiden in zijn queste: het kind (ook bekend als Baby Yoda) moet worden teruggebracht naar zijn eigen soort.

Over personages zoals Moff Gideon (gespeeld door Giancarlo Esposito) of zelfs de geruchten omtrent de terugkeer van enkele bekende Star Wars personages (waarschuwing: mogelijke spoilers!) wordt niets onthuld en het gebrek aan nieuwe beelden duidt er ook op dat Lucasfilm de verrassingen voor het aankomende seizoen het liefst zo dicht mogelijk tegen de borst houdt. Of het wachten zal worden beloond zullen we moeten bezien vanaf 30 oktober, de dag dat de eerste aflevering van The Mandalorian‘s eerste vervolgseizoen op Disney+ verschijnt.

seizoen 2

Gina Carano is Cara Dune en Carl Weathers is Greef Karga in Lucasfilm’s THE MANDALORIAN, seizoen 2, exclusief op Disney+. © 2020 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Het tweede seizoen van The Mandalorian verschijnt wekelijks vanaf 30 oktober op Disney+.

Lees verder

The Mandalorian

The Mandalorian seizoen 2 trailer

Geplaatst

op

Door

The Mandalorian Seizoen 2

En daar is hij dan; de langverwachte trailer voor het tweede seizoen van The Mandalorian. Deze werd vandaag, enkele dagen nadat de eerste afbeeldingen verschenen, gedeeld op het officiële Star Wars YouTube-kanaal.

Din Djarin en the Child zetten hun reis voort, komen oog in oog met vijanden en gaan opzoek naar bondgenoten die ze kunnen helpen op hun tocht door het sterrenstelsel om the Child terug te brengen naar zijn soortgenoten.

De trailer zit vol bekende wezens en schepen zoals Bantha’s, Quarren en X-wings. Maar we zien ook dingen die we nog nooit eerder gezien hebben zoals Gamorreans in een boxring (!), wat nieuwe alien soorten en gezichten en een haven op wat Mon Cala lijkt te zijn, de thuisplaneet van Admiralen Ackbar en Raddus.

Een Tusken Raider op de rug van een Bantha.

Een Tusken Raider op de rug van een Bantha.

Zoals verwacht zien we dit seizoen onder anderen de acteurs Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers en Giancarlo Esposito terugkeren in hun rollen. Dit seizoen zijn er afleveringen geregisseerd door onder anderen Jon Favreau, Dave Filoni, Bryce Dallas Howard, Rick Famuyiwa, Carl Weathers, Peyton Reed en Robert Rodriguez. Showrunner Jon Favreau deed ook dienst als executive producer, net als Dave Filoni, Kathleen Kennedy en Colin Wilson. Karen Gilchrist was co-executive producer.

Het tweede seizoen van The Mandalorian is vanaf vrijdag 30 oktober te zien op Disney+.

The Mandalorian Seizoen 2 Poster

The Mandalorian Seizoen 2 Poster

Lees verder

The Mandalorian

De eerste beelden van The Mandalorian seizoen 2

Geplaatst

op

Door

Hoewel we nog steeds wachten op de eerste bewegende beelden, verschenen in Entertainment Weekly vandaag de eerste afbeeldingen van het tweede seizoen van The Mandalorian.

In de afbeeldingen zien we o.a. de Mandaloriaan Din Djarin zelf, evenals Cara Dune, Greef Karga en Moff Gideon.

Er is helaas nog weinig bekend over het vervolgseizoen van de zeer succesvolle Disney+-serie, wat we wel weten is dat het tweede seizoen wekelijks te zien zal zijn vanaf 30 oktober. Volgens geruchten zullen enkele bekende gezichten hun intrede gaan doen en zou een trailer niet ver van ons vandaan zijn. Dit laatste lijkt ons ook zeer waarschijnlijk, immers is er niet heel veel tijd meer voordat de serie wordt hervat. Vooralsnog zullen we het moeten doen met onderstaande afbeeldingen, die het wachten toch een beetje kunnen verzachten.

FRANCOIS DUHAMEL/LUCASFILM LTD.

JUSTIN LUBIN/LUCASFILM LTD.

FRANCOIS DUHAMEL/LUCASFILM LTD.

FRANCOIS DUHAMEL/LUCASFILM LTD.

FRANCOIS DUHAMEL/LUCASFILM LTD.

JUSTIN LUBIN/LUCASFILM LTD.

Lees verder

The Mandalorian

The Mandalorian gaat verder vanaf 30 oktober

Geplaatst

op

Door

Terwijl liefhebbers wereldwijd smachten naar de trailer van het nieuwe seizoen van The Mandalorian, deelde StarWars.com vandaag de datum waarop het avontuur met Din Djarin en The Child verder zal gaan op Disney+.

Vrijdag 30 oktober. Het is aannemelijk dat ook dit seizoen wekelijks een nieuwe aflevering zal krijgen – binge-watchers zullen dus geduld moeten hebben – net zoals bij het eerste seizoen en eerder dit jaar bij The Clone Wars het geval was.

Dus zet het in je agenda: vrijdag 30 oktober verschijnt de eerste aflevering van het tweede seizoen van The Mandalorian. This is where the fun begins!

Lees verder