Saw Gerrera
Een goede blik op Saw Gerrera en zijn uitgebreide pantser.

Gerucht: Forest Whitaker keert terug als Saw Gerrera en The Mandalorian keert later terug dan verwacht

StarWarsNewsNet.com meldt het sterke gerucht dat Forest Whitaker (Saw Gerrera in Rogue One en Jedi: Fallen Order) zijn terugkeer naar Star Wars zal maken in de Andor-serie. Verder zal het mogelijk nog wel even duren voordat The Mandalorian’s derde seizoen de productie hervat.

Dat Saw Gerrera inderdaad te zien zal zijn in Andor lijkt bijna een zekerheidje, gezien de uitspraken van Stellan SkarsgĂĄrd – een van de hoofdrolspelers van de serie. SkarsgĂĄrd, o.a. bekend van Chernobyl, gaf daarin te kennen enkele scènes met Whitaker te delen. De meeste van zijn scènes waren echter samen met de hoofdrolspeler Diego Luna, die natuurlijk opnieuw in de rol van Cassian Andor kruipt.

Het is voor het eerst dat we iets te horen krijgen over Whitaker’s mogelijke betrokkenheid bij Andor, maar gezien het tijdperk waarin de serie zich afspeelt was het altijd aannemelijk dat hij een keer in de serie zou opduiken. Bovendien bleek uit Rogue One al dat Gerrera en de rebellen al enige voorgeschiedenis met elkaar hadden. Een officiĂ«le castaankondiging vanuit Lucasfilm of Disney blijft vooralsnog uit. Waarschijnlijk heeft SkarsgĂĄrd dan ook voor zijn beurt gesproken.

The Mandalorian filmt mogelijk later dan verwacht

Verder lijkt het erop dat The Mandalorian nog niet is begonnen met filmen, althans als we de woorden van Pedro Pascal (Din Djarin) moeten geloven. Op dit moment is men druk met de opnames van Obi-Wan Kenobi, welke nog een aantal maanden in beslag zullen nemen. Waar onlangs (bij monde van Ming-Na Wen, die Fennec Shand speelt) bleek dat de opnames van The Book of Boba Fett zijn afgerond, werd oorspronkelijk gedacht dat de opnames van het derde seizoen van The Mandalorian kort daarna zouden aanvangen.

Nu blijkt echter dat dit toch niet het geval is en gezien de verplichtingen van Pascal om deze zomer de film The Last of Us op te nemen worden opnamesessies eind van dit jaar of begin 2022 steeds aannemelijker, aldus Collider.

Gelukkig hoeven fans van The Mandalorian echter niet al te lang te wachten om een volgend hoofdstuk van hun geliefde serie te bekijken: The Book of Boba Fett (dat in december op Disney+ verschijnt) wordt beschouwd als een serie die erg dicht tegen The Mandalorian aan ligt en kan daarom ook als seizoen 2.5 worden gezien. Oftewel een onmisbaar tussenverhaal voor de serie die niet al te lang geleden als vlaggenschip diende voor Disney’s eigen streamingdienst.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!