Adria Arjona

Gerucht: Adria Arjona voegt zich bij de cast van Cassian Andor

Volgens Deadline heeft Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising, Triple Frontier, 6 Underground) een rol te pakken in de aankomende Disney+-serie omtrent rebellenagent Cassian Andor.

Dat casting en pre-productie al goed onderweg is was al bekend; enkele maanden geleden werd al via officiële kanalen bekendgemaakt dat Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard en Kyle Soller zullen verschijnen in de Rogue One prequel-serie.

Adria Arjona en Diego Luna. Foto door Michael Buckner/Deadline

Zoals gebruikelijk blijft het voorlopig speculeren wat voor rol zou zijn weggelegd voor de atletische actrice, al vermoeden sommige fans dat dit om de zus van Cassian Andor zou gaan. Hoe dan ook, totdat Lucasfilm officieel melding maakt van de komst van Arjona is dit nieuws niets meer dan een (sterk) gerucht.

Mocht Arjona inderdaad meewerken aan een Star Wars productie zou het ondanks haar jonge carrière niet de eerste of zelfs tweede keer zijn dat ze met een Star Wars acteur te maken krijgt; in Pacific Rim: Uprising werkte ze al samen met John Boyega en in de Netflix-film Triple Frontier verscheen ze samen met Oscar Isaac op het kleine scherm. In maart 2021 is Arjona weer op het grote witte doek te zien in de film Morbius.

Eind deze maand zou Star Wars Celebration Anaheim plaatsvinden waar Lucasfilm nieuwe aankondigingen omtrent cast en producties uit de doeken zou doen. Hoewel Celebration in fysieke vorm niet meer doorgaat is het goed mogelijk dat we in de komende weken meer te weten zullen komen over reeds bekende én onaangekondigde producties.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!