Social Media

Cassian Andor

Gerucht: Adria Arjona voegt zich bij de cast van Cassian Andor

Geplaatst

op

Volgens Deadline heeft Adria Arjona (Pacific Rim: Uprising, Triple Frontier, 6 Underground) een rol te pakken in de aankomende Disney+-serie omtrent rebellenagent Cassian Andor.

Dat casting en pre-productie al goed onderweg is was al bekend; enkele maanden geleden werd al via officiële kanalen bekendgemaakt dat Denise Gough, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgard en Kyle Soller zullen verschijnen in de Rogue One prequel-serie.

Adria Arjona en Diego Luna. Foto door Michael Buckner/Deadline

Zoals gebruikelijk blijft het voorlopig speculeren wat voor rol zou zijn weggelegd voor de atletische actrice, al vermoeden sommige fans dat dit om de zus van Cassian Andor zou gaan. Hoe dan ook, totdat Lucasfilm officieel melding maakt van de komst van Arjona is dit nieuws niets meer dan een (sterk) gerucht.

Mocht Arjona inderdaad meewerken aan een Star Wars productie zou het ondanks haar jonge carrière niet de eerste of zelfs tweede keer zijn dat ze met een Star Wars acteur te maken krijgt; in Pacific Rim: Uprising werkte ze al samen met John Boyega en in de Netflix-film Triple Frontier verscheen ze samen met Oscar Isaac op het kleine scherm. In maart 2021 is Arjona weer op het grote witte doek te zien in de film Morbius.

Eind deze maand zou Star Wars Celebration Anaheim plaatsvinden waar Lucasfilm nieuwe aankondigingen omtrent cast en producties uit de doeken zou doen. Hoewel Celebration in fysieke vorm niet meer doorgaat is het goed mogelijk dat we in de komende weken meer te weten zullen komen over reeds bekende én onaangekondigde producties.

Oprichter en hoofdredacteur van Star Wars Awakens. Schoolpsycholoog die tegenwoordig vooral voor de klas staat. Gamer. Heeft nog teveel X-Wing 1.0 schepen. Houdt van pesto.

Lees verder
Advertentie
Klik om te reageren

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cassian Andor

Vier acteurs voegen zich bij cast Cassian Andor serie

Geplaatst

op

Door

StarWars.com

Plotseling verscheen gisteravond het bericht op StarWars.com dat Genevieve O’Reilly en Denise Gough zich bij de cast van de live-action Cassian Andor serie hebben gevoegd, evenals twee acteurs waar al eerder geruchten over verschenen: Stellan Skarsgard en Kyle Soller.

Star Wars kenners zullen de toevoeging van O’Reilly in het bijzonder kunnen waarderen aangezien zij al eerder aan de franchise verbonden is geweest in de films Revenge of the Sith (2005) en Rogue One (2016) en de animatieserie Star Wars Rebels (voice-over). Hierin speelde zij Mon Mothma (oorspronkelijk gespeeld door Caroline Blakiston in Return of the Jedi), de mede-oprichter en leider van de Rebel Alliance.

Over de drie andere acteurs is het nog niet bekend in wat voor rol we hen zullen gaan zien. Denise Gough is voornamelijk bekend van Britse tv-series en gamers zullen haar kennen als de stem van Yennefer of Vengerberg in The Witcher 3: Wild Hunt. Skarsgard is onlangs genomineerd voor een Emmy vanwege zijn rol in de HBO serie Chernobyl, waar Soller vooral bekendstaat om zijn rol als Francis Poldark in de serie Poldark.

Nieuwe showrunner

Tot slot is voormalig showrunner Stephen Schiff vervangen door Tony Gilroy (co-schrijver van Rogue One), die de serie tevens zal regisseren. Schiff blijft wel aan het project verbonden als schrijver, evenals Dan Gilroy (Nightcrawler) en Beau Willimon (House of Cards). Het is nog niet bekend wanneer de serie daadwerkelijk op Disney+ zal verschijnen, al was de verwachting dat dit nog in 2021 zou gebeuren. Positief is in ieder geval dat het project zeker niet stilstaat en pre-productie nog steeds in volle gang is.

Lees verder

Cassian Andor

Gerucht: twee acteurs voegen zich bij de cast van de Cassian Andor serie

Geplaatst

op

Door

Hoewel de productie van de Cassian Andor serie momenteel is stilgelegd wil dat uiteraard niet betekenen dat er achter de schermen helemaal niets meer gebeurt.

Volgens Variety zijn Stellan Skarsgard (Chernobyl, Dune (2020)) en Kyle Soller (Brexit) toegevoegd aan de cast voor de aankomende spy thrillerserie op Disney+. Skarsgard is onlangs genomineerd voor een Emmy vanwege zijn rol in de HBO serie Chernobyl, waar Soller vooral bekendstaat om zijn rol als Francis Poldark in de serie Poldark.

Tony Gilroy (Rogue One) en showrunner Stephen Schiff zijn verantwoordelijk voor het script van de serie waarin Diego Luna en Alan Tudyk terugkeren als respectievelijk Cassian Andor en K2-SO. Oorspronkelijk stond de serie gepland voor release in 2021, maar gezien de huidige situatie met de COVID-19 pandemie is het onduidelijk of dat nog steeds haalbaar is. De serie zou op 1 juni beginnen met filmen, maar is tot nader order uitgesteld.

Lees verder

Cassian Andor

De Cassian Andor serie staat voor een uitdaging

Geplaatst

op

Door

Cassian Andor
Cassian Andor, bron startars.com

De Cassian Andor serie, die volgend jaar op Disney+ zou moeten verschijnen, staat voor een uitdaging. Vorige week bleek al dat corona een uitdaging vormde. De serie ligt wegens het virus namelijk stil. Echter, acteur Diego Luna (Cassian Andor) liet zich deze week uit over een heel andere uitdaging waar de serie nu voor staat.

“The thing I can tell you, and it’s a nice challenge and it’s a great way to approach a show, but what happens when you already know the ending? Then it becomes about the story. Everything is in how you tell the story and how many different layers you can find. This can’t be a show now where at the end we surprise you with like, ‘Oh no it wasn’t him!’ We’ve already seen the ending.

If you think about it, Rogue One started with the same task. The last scene of Rogue One is a scene we all know. It makes another part of your brain work [as a storyteller]. You can’t use the same formulas for storytelling you’ve known all your life with this because it’s very different. The big thing is now we start with a character that people already know what he’s capable of.”

Ondanks de uitdaging zou dit geen probleem moeten zijn. Star Wars staat er immers om nieuw materiaal te maken ‘terug in de tijd.’ Daarnaast is co-schrijver van Rogue One, Tony Gilroy, volgens de geruchten ook betrokken bij het maken van het plot voor enkele afleveringen van deze serie.

Hoewel de serie dus in 2021 op Disney+ had moeten verschijnen zijn die plannen voor nu onzeker. Het is namelijk onbekend wanneer de productie weer opgepakt kan worden. Met de huidige prognoses omtrent corona zou de serie mogelijk een behoorlijke vertraging op kunnen lopen.

 

Lees verder

Cassian Andor

Vergeten personages maken hun opwachting in de Cassian Andor serie

Geplaatst

op

Door

Foto bron: Jonathan Olley - Lucasfilm LFL 2016 -Rogue One: A Star Wars Story. Cassian Andor (Diego Luna).

Rond het live gaan van Disney+ was er vooral veel aandacht voor de live-action serie The Mandalorian. Dit is op zich logisch, want dit was een van de eerste projecten die op het platform zou verschijnen. Maar zoals we allemaal weten ligt er nog een ander Star Wars project in het verschiet voor de streamingsdienst, namelijk een serie over het personage Cassian Andor (Diego Luna). Tot nu toe is het erg stil rondom het project, maar toch ligt het niet stil.

Recent heeft Movieweb de kans gekregen om hier eens wat vragen over te stellen. Zij hadden namelijk een interview met Neil Scanlan. Hij is betrokken bij de visuele effecten van de Cassian Andor serie. In dat interview liet Scanlan een aantal dingen weten.

Om te beginnen sprak Scanlan zich uit over de kwaliteit die de serie met zich mee gaat brengen. Volgens hem is het filmen van de serie net als dat van een film, er worden geen compromissen gemaakt. Ook lichte hij een klein tipje van de sluier op over de personages in de serie. Zo zei hij:

“We hebben ook nog een scala aan personages. Een hoop van de personages die we hebben ontwikkeld voor alle films hebben het eindproduct niet gehaald. Dat is omdat het filmproces gewoon zo werkt, of ze zijn maar zo kort in beeld dat er zich een geweldige tweede kans voordoet om sommige van deze personages terug te halen en ze meer te integreren in dit verhaal. Ik denk dat het geweldig wordt. Ik denk dat het een tweede kans is voor alles dat we hebben gemaakt (…)”

Personages die we nooit eerder hebben gezien, misschien alleen in concept art boeken, of slechts heel kort (waar we meer van hadden verwacht of gehoopt) krijgen dus een tweede kans in deze nieuwe serie. Welke personages dat gaan zijn, dat gaan we hopelijk snel zien.

De Cassian Andor serie heeft nog geen officiële release datum.

Lees verder

Star Wars Awakens is not affiliated, associated, authorized, endorsed by, or in any way officially connected with STAR WARS, Lucasfilm Ltd., The Walt Disney Company, Disney Enterprises Inc., or any of its subsidiaries or its affiliates.