Director Orson Krennic

Keert Ben Mendelsohn terug als Director Krennic?

Rogue One-acteur naar verluidt opnieuw te zien in het tweede seizoen van Andor

Wellicht had je al gehoord dat Andor-hoofdrolspeler Diego Luna onlangs had gesproken over wat we van het aankomende tweede seizoen van de serie kunnen verwachten. Volgens hem zouden we enkele oude bekenden uit Rogue One gaan terugzien. Nu leek ons dit uiteraard logisch, want we wisten al dat K-2SO in deze prequel-serie zal worden geïntroduceerd. Maar of hij op andere namen doelde, was niet direct duidelijk. Inmiddels weten we al iets meer!

In Luna’s eigen woorden:

Ik kan je vertellen dat we in dichter bij Rogue One komen, wat betekent dat er personages in beeld verschijnen die je zult herkennen. Er komen toffe dingen aan. Voor degenen die van Rogue One houden wordt dit seizoen heel bijzonder.

In dit shot zien we Krennic in gesprek met Darth Vader, hij heeft het over de immense kracht van de Death Star.In eerste instantie dachten we dat we het personage Director Krennic niet opnieuw zouden zien, aangezien acteur Ben Mendelsohn eerder aangaf niet bij de opnames van Andor betrokken te zijn. Nieuwssite The Playlist heeft inmiddels informatie weten te bemachtigen die het tegendeel beweert. Één van de regisseurs van het tweede en laatste seizoen heeft namelijk zijn mond een beetje voorbij gepraat.

Alonso Ruizpalacios:

Het was een voorrecht om enkele afleveringen van deze serie te mogen maken. En dan vooral de samenwerking met grote acteurs als Stellan Skarsgård, Forest Whitaker en Ben Mendelsohn

Skarsgård (die Luthen Rael speelt) hadden we als één van de belangrijkste bijrollen uiteraard al verwacht, maar het is ook fijn om bevestiging te hebben dat Forest Whitaker weer terugkeert als Saw Gerrera. Al is dat ook geen grote verrassing. Nee, de verrassing was het benoemen van Mendelsohn. Uiteraard is er nog geen officiële bevestiging, maar het lijkt ons geweldig om Krennic opnieuw in live-action te mogen gaan aanschouwen! Naar verwachting verschijnt het laatste seizoen van Andor in 2025 op Disney+.

In de regen ziet Krennic er iets minder imposant uit dan met een vloeiend bewegende cape, maar de Death Troopers houden dat imago toch wel in stand.

Net als wij worden de fans in de grootste Nederlandse Star Wars fan community op onze Discord-server ook erg blij van dit gerucht. Laat ons ook weten wat jij van dit nieuws vindt!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!