Mary Elizabeth Winstead
Mary Elizabeth Winstead
Gage Skidmore, CC BY-SA 3.0 , via Wikimedia Commons

Mary Elizabeth Winstead toegevoegd aan Ahsoka cast

De Ahsoka serie begint steeds meer vorm te krijgen!

Bij de aankondiging van de Ahsoka serie was al duidelijk dat Rosario Dawson de rol van het titulaire karakter voor haar rol zou nemen. Onlangs werd bekend dat Ivanna Sakhno en Natasha Liu Bordizzo bij de productie waren gevoegd en vandaag leren we met dank aan The Hollywood Reporter dat er opnieuw een vrouw bij de productie is terechtgekomen: Mary Elizabeth Winstead.

Interessant om daarbij te melden is dat Winstead de echtgenote is van Ewan McGregor, de man die wij natuurlijk kennen als Obi-Wan Kenobi uit de prequels en die binnenkort de hoofdrol zal spelen in de Disney+-serie Obi-Wan Kenobi.

Naast Dawson, Sakhno, Bordizzo en nu Winstead, weten we ook al een tijdje dat Hayden Christensen opnieuw zijn rol als Anakin Skywalker en/of Darth Vader zal gaan vertolken in Ahsoka, een serie die zich ongeveer vijf jaar na Return of the Jedi afspeelt.

Het is nog onbekend welk personage Winstead zal gaan spelen, ook weten we niet hoe groot haar rol zal gaan zijn. Het is in elk geval fijn om te concluderen dat de productie voor Ahsoka op volle gang is; eerdere geruchten lieten doorschemeren dat de opnames in Californië eind maart van start zullen gaan. Daarmee lijkt de serie op koers voor een release in 2023, maar de weg daarnaartoe is natuurlijk nog lang.

Eerdere rollen van Winstead

Mary Elizabeth Winstead is vooral bekend van de serie Fargo (waar ze McGregor ook heeft leren kennen) en de films Birds of Prey, Gemini Man, 10 Cloverfield Lane en meerdere horror/thrillerfilms in het begin van haar carrière waaronder The Thing, Black Christmas, Final Destination 3 en The Ring Two.

Dave Filoni zal samen met Jon Favreau Ahsoka gaan produceren, Filoni is tevens de schrijver.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!