Gerucht: Mary Elizabeth Winstead speelt Hera Syndulla in Ahsoka

Een tijd geleden werd bekend dat Mary Elizabeth Winstead in een onbekende rol was gecast in Ahsoka. Het lijkt er inmiddels op dat we kunnen vaststellen welk personage de vrouw van Ewan McGregor zal gaan spelen.

Op Star Wars Celebration dit jaar werd de Twi’lek piloot Hera Syndulla, een personage uit Star Wars Rebels, gezien in een teaser voor Ahsoka. Het was een korte teaser met beelden die alleen werd vertoond aan de aanwezige mensen in de zaal. Desondanks was Hera duidelijk van achteren herkenbaar en reageerden mensen vol enthousiasme op deze onthulling.

De cast van Ahsoka, de serie wiens opnames sinds enkele weken zijn afgerond, bevat een hoop talent met rollen voor personages die we nog niet eerder in live-action hebben gezien. Denk daarbij aan Natasha Liu Bordizzo (Dayshift) als Sabine Wren en Eman Esfandi (King Richard) als Ezra Bridger. Vandaag lijken we daar, met dank aan Bespin Bulletin, Hera Syndulla aan toe te voegen.

Ahsoka zal in 2023 op Disney+ te zien zijn. Naar verwachting krijgen we op Star Wars Celebration van 7-10 april meer informatie, zoals een nieuwe trailer en hopelijk zelfs een releasedatum.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!