Ray Stevenson als Baylan Skoll in de serie Ahsoka.

Ahsoka vanaf 23 augustus te zien op Disney+

De nieuwe teaser onthult de releasedatum

Vandaag maakte Disney middels een nieuwe teaser trailer de releasedatum van Ahsoka bekend; de serie zal wekelijks te zien zijn vanaf woensdag 23 augustus.

In de teaser zien we beelden uit de trailer van april, samen met extra shots van de uitgebreide trailer die tijdens het Ahsoka-panel werd vertoond, waaronder Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) die de lightsaber van Ezra Bridger hanteert. We zien Sabine de degens kruisen met Shin Hati (Ivanna Sakhno), die op haar beurt weer een leerling is van Baylon Skoll (gespeeld door de onlangs overleden Ray Stevenson) en samenwerkt met Grand Admiral Thrawn (Lars Mikkelsen).

Ahsoka wordt geschreven door Dave Filoni en maakt samen met The MandalorianThe Book of Boba Fett en Skeleton Crew deel uit van de ‘MandoVerse’ waar hij en Jon Favreau aan werken. Op Star Wars Celebration werd er een live-action film van Dave Filoni aangekondigd die de climax van deze series moet gaan worden.

Wij kijken uit naar deze serie, maar we zijn ook benieuwd hoe jij dat beleeft. Join de Star Wars community en laat het ons weten!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!