Disney+

Disney+ 7 dagen gratis uitproberen

Nederland was in september het eerste land waar Disney+ te testen was en inmiddels is de dienst reeds uitgekomen in zowel de VS, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en Nederland zelf.

Hoewel BelgiĂ« – evenals geselecteerde andere Europese landen – nog enkele maanden moet wachten voordat de dienst daar officieel beschikbaar komt, is het voor Nederlanders sinds kort mogelijk om de dienst een week gratis uit te proberen.

Het verschil ten opzichte van de eerdere test van twee maanden (van 12 september tot de lancering op 12 november) is dat men nu wĂ©l de nieuwe content zal kunnen bekijken, waaronder dus The Mandalorian. Het eerste seizoen van deze serie, met een totale duur van tussen de 4 en 4½ uur, is daardoor goed te doen om in z’n geheel te bekijken voordat je ook maar iets hoeft te betalen! Meld je daarom nu aan voor een gratis proefperiode van een week.

Verder zijn ook alle Star Wars films exclusief in 4K HDR op Disney+ beschikbaar en zal menig Star Wars fan de dienst momenteel gebruiken om The Clone Wars terug te kijken, alvorens ze in het laatste seizoen gaan duiken (vanaf 17 februari wekelijks op Disney+ te zien). Waarschijnlijk heb je om deze redenen momenteel al een abonnement op Disney+ (als je in Nederland woont), maar zoniet is dit een voordelige manier om kennis te maken met de dienst die naar verwachting op termijn zal uitgroeien tot Netflix’s grootste concurrent.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!