Star Wars Celebration 2023 Londen

We zijn LIVE op Star Wars Celebration!

Star Wars Awakens en de Star Wars Podcast mogen een panel hosten op de Podcast Stage

Ik heb er de afgelopen dagen weleens van wakker gelegen en in mijn armen geknepen, maar dat maakt het nog steeds niet minder waar: de Star Wars Podcast gaat samen met Star Wars Awakens een panel hosten op hét Star Wars evenement van de wereld!

Over iets meer dan twee maanden is het alweer tijd voor Star Wars Celebration Europe en met trots en blijdschap mag ik hier schrijven dat ons Star Wars Podcast team zowaar is geselecteerd om tussen de grote internationale Star Wars podcasts een eigen panel te houden: een waanzinnige prestatie voor de Nederlandstalige Star Wars podcast en Star Wars Awakens!


(vanaf 03:28 kondigt Marc het grote nieuws aan)

Marc en Quinten begonnen einde zomer van 2020 met de Star Wars Podcast en kort daarna mocht ik een keer met hen meedoen in een aflevering waarin we terugblikten op het eerste seizoen van The Mandalorian. Vervolgens mocht ik gelukkig nog veel vaker aansluiten – nu als vaste co-host – en niet al te lang daarna voegden Bas, Kim en Rob zich ook bij de enige Nederlandstalige podcast die puur op Star Wars gericht is.

Inmiddels zijn we iets meer dan twee jaar verder en na de fantastische ervaring om een panel te mogen hosten op Heroes Dutch Comic Con in november had ik nooit durven dromen dat we nu al samen op het ultieme Star Wars evenement mogen gaan optreden. Onbeschrijflijk mooi!

Star Wars Podcast en Star Wars Awakens live op HDCC (Utrecht, 19 november 2022)

Live op de Podcast Stage van Star Wars Celebration

Hoewel de details zoals de exacte dag, het tijdstip en inhoud van ons panel zelfs voor ons nog een verrassing zijn, kunnen we wel met zekerheid zeggen dat Star Wars Awakens en de Star Wars Podcast naast enkele van de grootste Star Wars podcasts ter wereld te zien zullen zijn op de HoloNet News Stage van het evenement. Een greep uit de overige gekwalificeerden zijn namen zoals Skytalkers, Star Wars explained, The Resistance Broadcast en meer.

De presentator van het podium zal wederom Mark Newbold van Fantha Tracks worden. Zodra er meer informatie bekend is over de programmering delen wij dit natuurlijk direct met jullie! Ondertussen kun je het feestje gezellig met ons komen vieren in onze Star Wars community, waar al vele Celebration-gangers hebben aangegeven dat ze het eerste panel van een Nederlandstalige website/podcast zullen proberen bij te wonen. We are all Star Wars Awakens, and Star Wars Awakens us all!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!