Republic Commando

Winactie: Star Wars Republic Commando voor PlayStation 4 en 5

Origineel verschenen in 2005 was Republic Commando een Star Wars game zoals we niet eerder hadden gezien. Het spel, dat verscheen voor de originele Xbox en PC, had geen Jedi in de hoofdrol en ook de gevechten in de ruimte hadden geen plek in het avontuur. Daarnaast richtte het spel zich op een zeer volwassen publiek. Het was duidelijk wat anders. Het was een shooter die zijn focus had liggen op het werken als een squad, met zeer militaire combat. Het spel dat je, ondanks dat je een squad om je heen had, in je eentje speelde, vertelde een verhaal dat interessant was en extra diepgang gaf op de Clones uit de films.

Het spel is onlangs opnieuw verschenen (de review vind je hier) voor de Nintendo Switch en PlayStation 4 / 5. We kunnen een versie voor het systeem van Sony weggeven! Jawel, dat lees je goed. Misschien speel jij binnenkort de game gewoon helemaal gratis! Wat je er voor moet doen? Vrij simpel!

Op Instagram hebben we een kanaal welke specifiek is voor alles wat te maken heeft met Star Wars en gaming. Daar is zojuist onderstaande post verschenen. Om mee te doen aan de actie onderneem je de volgende stappen.

– Volg @starwarsgames.nl op Instagram.

– Like de post en share de post in je stories.

– Reageer op de post en tag daarin drie vrienden die jij graag aan je Clone Squad toe wil voegen.


Op 25 april zal de winnaar de code ontvangen, zodat je op May the Fourth met een geweldig Star Wars avontuur aan de slag kunt gaan. Succes!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!