Into the Dark Cover

Winactie: Into the Dark (The High Republic)

Onlangs is er een nieuw tijdperk van start gegaan in de Star Wars lore: The High Republic. Honderden jaren vóór The Phantom Menace, in een tijdperk dat de Sith zich nog schuilhielden en de Jedi in grote getalen aanwezig waren. Het laatst uitgegeven boek Into the Dark kun jij winnen door mee te doen op onze Discord!

Wat velen nog niet weten is dat onze Discord server veel meer is dan alleen Star Wars. Het is een gezellige, veilige plek om met andere Star Wars fans te discussiëren over alledaagse zaken zoals voetbal, eten, games, films/series en vele andere zaken buiten de galaxy far, far away om.

Ga nu naar www.StarWarsLowlands.nl en doe mee!

Bovendien is het de enige plek om met dank aan BB-8 en C-3PO het snelst op de hoogte te worden gehouden van alle Star Wars content op StarWarsAwakens.nl, de podcasts van Star Wars Podcast en de video’s van ons nieuwe Star Wars Gaming kanaal (waar binnenkort nog heel veel meer interessante video’s zullen verschijnen!). Doe jij ook al mee met de gezelligste Star Wars Discord server van de lage landen? 😉

The High Republic boeken

Hoewel het tot nu toe vooral verhalen in boekvorm betreft, weten we ook dat er met de toekomstige Disney+-serie The Acolyte een live-action serie in dit tijdperk op de planning staat. Sinds januari zijn de boeken Light of the JediA Test of Courage en Into the Dark (van Claudia Gray) uitgekomen. Deze laatste is een young adult boek die zich nog net iets vóór en tijdens de gebeurtenissen uit Light of the Jedi (een boek gericht op volwassenen) afspeelt en werd door onze boekrecensent Roel met 4 sterren beoordeeld.

Het boek volgt een jonge Jedi Padawan genaamd Reath Silas die zich samen met zijn vrienden noodgedwongen schuil moet houden totdat The Great Disaster voorbij is. Het belevingsperspectief wisselt tussen Reath, zijn twee mede-Jedi en hun piloot. Into the Dark is een prima start voor eenieder die dit nieuwe tijdperk binnen de Star Wars canon een kans wil geven. Een vervolg is ook reeds aangekondigd; Out of the Shadows van Justina Ireland en deze verschijnt in juli.

Ik wil Into the Dark winnen!

Je maakt automatisch kans om het boek Into the Dark te winnen als je op onze Discord in het #giveaway kanaal op de emoji van onze GiveawayBot drukt. Simpel!

Klinkt dit toch te ingewikkeld? Kom naar onze Discord en we leggen je uit hoe je binnen enkele seconden mee kunt loten voor deze Star Wars prijs. Deelname is mogelijk tot 19 maart, dan wordt er een willekeurige winnaar gekozen.

Doe nu met ons mee en maak deel uit van de Star Wars community, level up en laat zien dat jij de grootste Star Wars fan van de Benelux bent!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!