Andor
(L-R): Luthen Rael (Stellan Skarsgard) and Cassian Andor (Diego Luna) in Lucasfilm's ANDOR, exclusively on Disney+. ©2022 Lucasfilm Ltd. & TM. All Rights Reserved.

Winactie: Andor prijzen

Everything I did, I did for the rebellion

Vanaf woensdag 21 september is de serie Andor op Disney+ te zien en natuurlijk zullen we daar bij stilstaan. Dit jouw kans om toffe Star Wars prijzen te winnen!

Winactie Andor

We mogen vijf prijzenpakketten weggeven. De inhoud van een prijzenpakket bevat het volgende:

  • Andor t-shirts met daarop de nieuwe droid B2EMO
  • Andor popsocket
  • Andor notebook

Afbeeldingen van de prijzen

Maak kans op een van de prijzenpakketten!

Drie van de vijf winnaars worden willekeurig geselecteerd. De willekeurige wekelijkse winnaars worden op 31 augustus, 7 september en 14 september bekendgemaakt. Om hiervoor mee te loten doe je mee aan de giveaway in onze Star Wars community.

Voor de andere twee prijzenpakketten belonen we jullie creativiteit en Star Wars kennis.

Foto-challenge en quiz

Zo organiseren we binnen onze community een foto-challenge: steun jij de Rebel Alliance of de Galactic Empire? Laat ons je loyaliteit zien in je leukste/creatiefste/gekste Star Wars-foto! De communityleden stemmen op de leukste foto, waarbij een jury uit de populairste drie inzendingen een winnaar kiest. Om mee te doen aan de foto-challenge moet je deze uiterlijk op 24 augustus insturen in onze Star Wars community.

Tot slot organiseren wij op vrijdagavond 16 september om 20:00 een Rogue One / Rebellion quiz waarbij de winnaar het laatste prijzenpakket krijgt thuisgestuurd. Voor de quiz is het nodig om twee apparaten met internetverbinding tot je beschikking te hebben (bijvoorbeeld een telefoon en een laptop/desktop/tablet). Wil je meedoen aan de loting, foto-challenge en/of de quiz? Ga dan snel naar StarWars.community!

De winnaars gaan ermee akkoord dat hun NAW-gegevens eenmalig aan Disney worden verstrekt voor het toesturen van de prijs. Redactieleden van de site zijn uitgesloten van deelname.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!