Galactic Empire

Winactie: 2 tickets voor de Star Wars metalband Galactic Empire

Op zondag 12 november in de Patronaat te Haarlem

De heavy metal band Galactic Empire, die bekendstaat om hun covers van de welbekende Star Wars soundtrack, doet later dit jaar Nederland aan en jij kan daar bij zijn!

Op zondagavond 12 november zal de band in Patronaat (Haarlem) een voorstelling geven. Tickets zijn momenteel te koop voor €25,- en de verwachting is dat ze op korte termijn zullen uitverkopen, dus haast je snel naar de ticketpagina! Met dank aan Patronaat mogen wij vanuit Star Wars Awakens echter ook 2 tickets weggeven aan een gelukkige winnaar!

Galactic Empire

Galactic Empire

Bereid je voor om getransporteerd te worden naar een sterrenstelsel ver, ver weg met het legendarische Galactic Empire, de ongeëvenaarde instrumentale Star Wars cosplay heavy metal band die een eerbetoon brengt aan de iconische composities van John Williams. Van met lichtzwaard zwaaiende gitaristen tot donderende drums die echoën als TIE Fighters tijdens de vlucht, hun opwindende optredens zijn een ervaring als geen ander.

De eerste videoclip van de band bereikte virale roem met meer dan 10 miljoen views. Inmiddels heeft Galactic Empire met platencontracten bij Rise Records en Pure Noise Records en drie ontzagwekkende albums hun heerschappij als de meesters van dit kosmische genre verstevigd. Als support acts van onder andere Babymetal en Ozzy Osbourne hebben ze fans uit alle hoeken van het heelal geboeid. Galactic Empire staat klaar om naar ongekende hoogten te stijgen en is vastbesloten om de titel van de ultieme macht in het universum op te eisen. Te beginnen met een show in Patronaat!

Winactie: 2 tickets voor het concert in Haarlem

Met dank aan Patronaat mogen we een van onze communityleden blij maken met twee tickets voor het concert. Wil jij kans maken op de tickets? Doe dan mee aan de giveaway in onze Discord!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!