Star Wars quiz

Win met de Star Wars quiz op vrijdag 8 juli

Ben jij de Star Wars kenner van het seizoen?

Star Wars quiz
Star Wars quiz
Holocrons of Knowledge
Wanneer?
Vrijdag 8 juli om 20:00.
Wat heb ik nodig?
Twee apparaten met toegang tot internet, bijvoorbeeld een laptop en een telefoon.
Kosten?
Deelname is gratis!
Heb je interesse om mee te doen?

Aankomende vrijdag 8 juli is het zover. Voor het eerst in ons bestaan organiseren we een Star Wars quiz voor alle fans, waarbij jouw Star Wars kennis over de films, games, boeken en andere zaken op de proef wordt gesteld!

Het is een nieuw onderdeel binnen Star Wars Awakens: periodieke quizzen waarin Star Wars kenners zich met elkaar kunnen meten en één winnaar zichzelf dé Star Wars kenner van de Nederlandstalige community mag noemen. Aankomende vrijdagavond 8 juli om 20:00 vindt de eerste editie plaats binnen onze eigen community op Discord.

Star Wars Awakens op Discord: het hart van de Nederlandstalige Star Wars community en de verschillende leesclubs

In het bijzonder wil ik onze Star Wars leesclubs noemen, aangezien die zeer actief zijn en groepen fans daar met elkaar Star Wars verhalen lezen en bespreken. Momenteel hebben we maar liefst drie actieve leesclubs die zich elk richten op algemene Star Wars boeken, de comics of de High Republic. Heb je altijd al willen beginnen aan het lezen van Star Wars content buiten de films om? Dit is jouw kans! We verwelkomen nieuwe leden graag en geven hen indien gevraagd met alle plezier tips over waar ze het beste kunnen beginnen, maar misschien heb je zelf al een idee en wil je die inbrengen als suggestie voor een van onze leesclubs – dan kan dat natuurlijk!

Win een titel en een exclusieve prijs!

Zoals gezegd gaan we dus komende vrijdagavond een winnaar kronen die zich de komende periode dé Star Wars kenner van Star Wars Awakens mag noemen. Hier hoort natuurlijk een passende titel en kleur binnen de community bij, welke voor iedereen zichtbaar zal zijn op Discord. De titel krijg je echter niet permanent: het is de bedoeling om deze bij een volgende quiz te verdedigen, wat dus betekent dat je hem ook weer kunt kwijtraken. Natuurlijk kun je je vervolgens inzetten om hem bij een volgende quiz terug te winnen, waarmee je een tweevoudig winnaar wordt!

Daarnaast ontvangt de winnaar ook een fysieke prijs, namelijk ons eerste ‘eigen’ exclusieve Star Wars shirt dat door onze Kimberley is ontworpen!

Benodigdheden

Om mee te doen met de quiz heb je twee apparaten met internet nodig: bv. een computer of laptop en daarnaast een telefoon of een tablet. Ben jij de grootste Star Wars expert van de Star Wars community? Kom het bewijzen op vrijdagavond 8 juli, wanneer we een online quiz organiseren voor alle leden van Star Wars Awakens. Deelname is gratis. Meld je aan door op Discord je interesse te tonen voor dit event!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!