Weggeefactie: Win 2 kaartjes voor Star Wars: The Force Awakens in de Pathé ArenA!

Het is bijna zover: over iets minder dan drie weken komt het vervolg op Return of the Jedi (1983) uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen. Bizar om dit überhaupt te kunnen schrijven, maar het einde van het lange wachten is nu toch echt bijna daar. We weten allemaal dat Star Wars: The Force Awakens vanaf 16 december hier in de bioscoop draait en het is aannemelijk dat jij als fan reeds één of meerdere bioscoopkaartjes hebt bemachtigd. Ook op vrijdag 18 december – lekker vlak voor het weekend even een filmpje pakken! – draait de film o.a. in een compleet uitverkochte zaal in de Pathé ArenA te Amsterdam.

Star Wars Celebration Amsterdam
In de Pathé ArenA zit iedereen klaar om het TFA panel te bekijken op Star Wars: Celebration (april 2015).

Ben jij een echte Star Wars fan en wil jij op vrijdagavond 18 december om 20:00 óók bij die uitverkochte IMAX 3D voorstelling in de Pathé ArenA zijn? Misschien heb je een vriend/vriendin die nog twijfelt of The Force Awakens wel het kijken waard is, of zou je graag die eerste dagen nóg een keer gaan omdat je – net als ik – meer dan één keer nodig hebt om een film echt goed te laten bezinken. Helaas zijn kaartjes voor deze voorstelling niet meer beschikbaar, maar gelukkig voor jou geeft Star Wars Awakens twee kaartjes weg! De stoelen bevinden zich in het midden van de zaal, op rij 8, voor een optimaal cinematische ervaring.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor deze weggeefactie?

Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen zijn twee dingen:

  1. Ga naar ons Forum en registreer je aldaar. Dit kost je nog geen minuut, als het niet minder is. Je hebt nu een account op de Nederlandstalige Star Wars community en kunt meedoen met speculeren, discussiëren, bespreken en deel uitmaken van de Star Wars community. Ook kom je hierdoor in aanmerking voor toekomstige prijsvragen, weggeefacties en draag je automatisch bij aan het vormgeven van de Star Wars community in de lage landen. Dit is erg belangrijk om internationaal het signaal af te geven dat Star Wars ook hier er nog steeds toe doet!
  2. Creëer een topic in het welkomstforum. Dit zou je toch al doen, aangezien deel uitmaken van een community begint met het voorstellen van jezelf aan de rest! Het leuke is dat iedereen die nu een topic maakt in het welkomstforum automatisch meedoet aan de loting voor de 2 bioscoopkaartjes! Je hoeft er dus niks extra’s voor te doen, je bent meteen gekwalificeerd voor de prijsvraag.

De dag en het tijdstip van de voorstelling kunnen niet worden gewijzigd. Deze weggeefactie loopt tot zondag 6 december 23:59. De winnaar wordt in week 50 (de week van 7 december) bekendgemaakt.

May the Force be with you!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!