Thrawn Treason preorder giveaway

Thrawn Treason Giveaways

Op donderdag 25 juli verschijnt het laatste deel in de nieuwe Thrawn Trilogie van Timothy Zahn. Om dat te vieren delen we vandaag niet één maar TWEE giveaways met jullie!

Ten eerste geeft de uitgever Century gratis pins weg aan mensen die het boek vooruitbesteld hebben. Als je Thrawn Treason al besteld hebt kun je via deze link je adresgegevens en het bewijs van je bestelling (zoals een foto of screenshot) doorgeven waarna je de pin (welke gebaseerd is op Thrawns Star Destroyer de Chimaera) thuisgestuurd zal krijgen (deze actie loopt tot en met 24 juli en is geldig voor zowel fysieke boeken als ebooks).

Als tweede geven wij zelf in samenwerking met Century één exemplaar van Thrawn Treason inclusief die mooie pin weg aan een willekeurige volger.
Like onze Facebookpost over deze winactie en tag iemand die volgens jou een goede Grand Admiral in de Imperial Navy zou zijn om kans te maken op deze mooie prijs.

Thrawn Treason preorder giveaway

Als je al vol spanning op Thrawn Treason zit te wachten kun je vandaag op de website van io9 terecht voor een nieuwe excerpt uit het boek (zowel in tekst als audio formaat) om alvast in de stemming te komen. En ook worden we via io9 getrakteerd op een nieuwe afbeelding waarin we Eli Vanto weer terug zien en tegelijk voorgesteld worden aan een Chiss Admiraal genaamd Ar’alani.

Eli en Ar’alani zijn een goed team.</br>Afbeelding: Darren Tan (Del Rey/Lucasfilm)
Eli en Ar’alani zijn een goed team. Afbeelding: Darren Tan (Del Rey/Lucasfilm)
Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!