Star Wars Podcast

The Mandalorian seizoen 2 en Star Wars Podcast gaat live

Het is vandaag eindelijk 30 oktober, de dag dat de eerste aflevering van The Mandalorian seizoen 2 op Disney+ is verschenen. Daarnaast vertelden we jullie vorige week over de Star Wars Podcast en hebben we dit weekend een winactie in het kader van – hoe kan het ook anders – The Mandalorian!

Star Wars Podcast – de Nederlandstalige Star Wars podcast

Vandaag verscheen het vervolg op onze The Mandalorian seizoen 1 recap, waar we vorige week mee begonnen. In deze uitzending bespreken wij de tweede helft van het eerste seizoen; aflevering 5 t/m 8. Je kunt de nieuwste uitzending van Star Wars Podcast hieronder terugluisteren via Spotify en daarnaast ook via Apple Podcasts en Google Podcasts.

Live vanuit de Lowlands Cantina

We hebben nog meer leuk nieuws, want aankomende zondag zal de podcast voor het eerst live te beluisteren zijn in onze Lowlands Cantina Facebookgroep! In deze uitzending zullen we ingaan op de seizoenspremière van The Mandalorian en het idee is om dit wekelijks op zondagen te blijven doen. Dus: voeg je bij de Cantina van de lage landen en voel je vrij om mee te doen door te reageren en vragen te stellen tijdens de uitzending.

Dennis Pellegrom van StarWarsInterviews.com en voormalig interviewer van StarWarsAwakens.nl, tevens auteur van de Star Wars Interviews boeken, zal te gast zijn in deze toch wel speciale uitzending. En uiteraard zullen ook Marc, Quinten en ikzelf weer te horen zijn.

Win een The Mandalorian goodiepakket!

Op onze Facebookpagina is nu een winactie gaande waarbij je een goodiepakket van The Mandalorian kunt winnen! De prijs wordt verstrekt door Disney en iedereen kan tot en met zondag 1 november deelnemen.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!