Star Wars Awakens tickets

Star Wars: The Force Awakens Marathon Challenge bij Pathé ArenA

Star Wars Awakens heeft met dank aan Pathé de mogelijkheid om jullie een unieke uitdaging te bieden. Dit is een challenge waar alleen échte hardcore fans aan kunnen deelnemen. Durf jij de uitdaging aan? Lees dan snel verder!

Kunnen jullie ook niet meer wachten op The Force Awakens? De eerste voorstelling van de nieuwe film begint – zoals jullie waarschijnlijk al wel weten – aankomende woensdag 16 december om 10:00. Met dank aan Pathé heeft Star Wars Awakens nu de mogelijkheid om jullie een unieke kans te bieden! Wij zijn op zoek naar 3 échte fans die in staat zijn om aanstaande woensdag vanaf 10:00 deel te nemen aan een Star Wars: The Force Awakens marathon. De inzet? Een jaar lang onbeperkt naar de film met Pathé Unlimited!

Star Wars: The Force Awakens Marathon Challenge

Drie communityleden worden tot het uiterste gedreven. Aan hen de taak om Star Wars: The Force Awakens zo vaak mogelijk achter elkaar te zien. Pathé zal daarbij zorg dragen voor plaatsen in de zaal, eten, drinken en een plek waar gerust kan worden. Eenieder die het 27 uur (dus tot donderdag 17 december 13:00) weet vol te houden, krijgt een prijs. Degene die het het langst volhoudt ontvangt de hoofdprijs: een jaarabonnement op Pathé Unlimited.

Hoe kan ik deelnemen?

Deins je nog steeds niet terug? Dan ben jij wellicht het type fan dat wij zoeken! Om deel te nemen reageer je in dit topic op het forum (klikbaar), waarin je aangeeft dat je wenst deel te nemen aan de challenge. In het geval er meer dan drie fans geïnteresseerd zijn, zullen de deelnemersplaatsen worden verloot. Geïnteresseerden hebben tot maandagavond 14 december om 20:00 de tijd om zich aan te melden.

May the Force be with you!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!