Nadat de Hollanders er eerst een half jaar van konden genieten, is het dan eindelijk zover. De expo Star Wars Identities opende vandaag zijn deuren in Brussel. Vanaf vandaag zijn meer dan 200 originele rekwisieten, modellen, kostuums en illustraties uit de Star Wars films te zien in de Brussels Expo.

Uw trouwe Star Wars Awakens reporters hebben de tentoonstelling natuurlijk al in Nederland bezocht. Zie in ons artikel over de opening in Utrecht wat we van Identities vonden. Of lees Dennis’ exclusieve interview met twee van de hardwerkende dames achter de expo, Laela French (Director of Archives van het Lucas Cultural Arts Museum) en Sophie Desbiens (Communications & Museum Relations Director van X3Productions).

Star Wars Identities

Het originele Boba Fett kostuum, ooit gedragen door Jeremy Bulloch.

C3-PO’s kostuum uit A New Hope.

Star Wars Identities

Luke Skywalker’s X-Wing kostuum.

Anakin Skywalker’s kostuum.

STAR WARS Identities: The Exhibition 

Locatie: Brussels Expo (Palais 2, Brussel)

Datum: Van 4 april 2018 t/m 4 september 2018

Tickets: €21,90 voor volwassenen, €15,90 voor kinderen

Tickets zijn vanaf nu te koop via Ticketmaster. Of ga voor meer informatie en tickets naar www.starwarsidentities.be

Audiotour en de RFID polsband zijn inbegrepen bij het ticket en worden uitgedeeld voordat men de tentoonstelling betreedt. Er wordt gewerkt met entree tickets met tijdslots, de laatste toegang is een half uur voor sluitingstijd.

 

Over de auteur

Filmrecensent & Redacteur

A.k.a. BoxerlessBossk Tien jaar geleden was hij nog een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics. Nu is hij een enorme nerd met veel te sterke meningen over Star Wars en comics die wel eens berichten over Star Wars post op je favoriete website!

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.