Star Wars dag: de lancering van ons YouTube-kanaal

Vandaag is het 4 mei en daarmee dus ook weer Star Wars dag! Deze dag staat nationaal natuurlijk bekend als de dag van de Dodenherdenking. Misschien is het gezien het trieste bericht over Peter Mayhew ook binnen de internationale Star Wars community – al zij het uiteraard om een heel andere reden – vandaag een beetje van beiden.

Winacties

Traditiegetrouw openen wij deze Star Wars feestmaand op 4 mei en sluiten we die in de dagen rondom 25 mei (de anniversaire van de eerste Star Wars film) af waarin we in samenwerking met onze partners meerdere prijzen mogen weggeven aan onze trouwe volgers. Ik ben dan ook verheugd om te kunnen melden dat wij dit met dank aan diezelfde partners de komende weken weer kunnen doen. Houd onze verschillende (!) social media kanalen in de gaten om geen enkele winactie te missen!

De lancering van Star Wars Community

Dit jaar is Star Wars dag voor ons echter iets specialer aangezien we vandaag ook ons eigen YouTube-kanaal lanceren: Star Wars Community! Star Wars Awakens (één van de drie websites van StarWars.community) was al te volgen via Facebook, Twitter en Instagram, maar door ons platform ook op YouTube aan te bieden geeft dit ons de mogelijkheid om onze unieke Star Wars content toegankelijk te maken voor alle Nederlandstalige Star Wars liefhebbers. Daarbij zal ons YouTube-kanaal content kunnen bieden die niet elders beschikbaar is (ook niet op onze site) en met afwisselende onderwerpen gaan we proberen om jullie Star Wars behoeften nog beter te vervullen.

Star Wars Community: een introductie met onze 3 websites

Win vandaag het Nederlandstalige boek van Star Wars: The Last Jedi

Onze eerste video is een introductie met onze drie websites die samen het StarWars.community netwerk vormen. Vergeet niet te abonneren op ons YouTube-kanaal en volg daarna de instructies in deze eerste video om kans te maken op het Nederlandstalige boek van Star Wars: The Last Jedi!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!