Star Wars Awakens

Star Wars Awakens staat op Dutch Comic Con

Over drie weken (update 15/11: inmiddels drie dagen) staat de Jaarbeurs te Utrecht weer vol met geeks / cosplayers en vele andere popculture liefhebbers wanneer Dutch Comic Con (Winter Edition) van start gaat. Met gepaste trots kondigt Star Wars Awakens aan dat wij – voor de allereerste keer ooit – aanwezig zullen zijn op een conventie met onze eigen stand!

Star Wars Awakens

Je zult ons op Dutch Comic Con kunnen vinden in de Star Wars corner van de Experience Hal staan, precies tussen twee andere Star Wars stands in: de Dutch Garrison en de fanfilm Remnants of the Order. In deze hal staat de beleving van Dutch Comic Con centraal. De hal richt zich – in tegenstelling tot de dealerhal – niet enkel op de verkoop van merchandise, maar vooral op activiteiten en demonstraties. Omringd door bekende merken, artiesten en acteurs (waaronder Spencer Wilding: Darth Vader in Rogue One én Joonas Suotamo: Chewbacca!) zul jij als Star Wars fan in de Star Wars corner absoluut aan je trekken komen.

Wat valt er te doen bij de stand van Star Wars Awakens?

Bij onze stand kun je op zaterdag prijzen winnen door mee te doen aan onze quiz: haal het blaadje op bij de stand en lever deze uiterlijk om 16:00 ingevuld weer in. Vanaf 17:00 worden de winnaars bekendgemaakt!

Verder zullen (bord)spelliefhebbers hun hart op kunnen halen, want er zal bij onze stand in de loop van de dag meerdere keren een introductiegame van – wellicht het populairste Star Wars bordspel op dit moment – X-Wing worden gespeeld! Deze introductiegames zijn vooral bedoeld voor mensen die het spel zelf (nog) niet spelen, maar wel geïnteresseerd zijn in hoe het werkt. Of misschien vind je de pre-painted miniaturen gewoon tof eruit zien en wil je er enkele aan je collectie toevoegen? Pas op: verslavend!

Tegelijkertijd is het een fantastische manier voor ons om kennis te maken met onze volgers en jullie onder te dompelen in de epische ruimtegevechten die onze favoriete franchise te bieden heeft. Kies jij de kant van de Rebels of the Empire? Tot slot is er door Roel voor de kleinsten (?) een gave exclusieve kleurplaat ontworpen met enkele iconische Star Wars personages; bekend en ongetwijfeld ook (nog) onbekend… Beep-boop-beep!

Koop nu tickets voor Dutch Comic Con

Wij zelf zijn vooral benieuwd om jullie te ontmoeten en Star Wars liefhebbers de kans te geven om elkaar te vinden en met elkaar in gesprek te gaan (naast op ons eigen forum natuurlijk). Het is immers een erg bijzondere tijd om Star Wars fan te zijn, aangezien het voor het eerst (en mogelijk tevens het laatst) in de geschiedenis is dat er twee Star Wars films binnen een half jaar uit gaan komen. Genoeg om over te praten en te speculeren dus!

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!