Star Wars Awakens slaat handen ineen met Pathé

Star Wars Awakens slaat handen ineen met Pathé

Met gepaste trots onthult Star Wars Awakens voor de komende weken een samenwerking met bioscoopketen Pathé ter promotie van de aankomende film Star Wars: The Force Awakens.

Gedurende de komende weken zullen wij in samenwerking met Pathé verschillende prijzen weggeven en zullen de leden van de Nederlandstalige Star Wars community ter ere van de nieuwe film als eersten op de hoogte worden gebracht van de aankomende Star Wars acties van Pathé. Zodra er meer over deze acties bekend is, lees je het natuurlijk hier op Star Wars Awakens! Om kans te maken op de prijzen, zul je wel lid moeten worden van de Nederlandstalige Star Wars community, maar dit kost je nog geen dertig seconden! Ben je nog geen lid van de community? Ga dan snel naar het forum en registreer je aldaar!

Nieuwe voorstellingen beschikbaar bij Pathé en kortingsactie bij bol.com

Voor nu is het voor alle Star Wars fans goed om te weten dat er vanaf vandaag kaarten kunnen worden gekocht voor de resterende weken van 2015 voor Star Wars: The Force Awakens bij Pathé bioscopen in het hele land. Op het moment van schrijven kunnen er kaarten worden gekocht voor voorstellingen tot en met woensdag 30 december 2015 (twee weken na de filmrelease!). Ideaal voor wanneer je in de kerstvakantie graag nog een keer naar dé filmhit van 2015 toe wilt.

Tot slot is Pathé met bol.com een samenwerking gestart waarbij eenieder die bij Pathé kaartjes heeft gekocht voor de film automatisch recht heeft op € 5,- korting op geselecteerde producten bij bol.com! Ga naar de Star Wars pagina van Pathé voor meer details.

Houd Star Wars Awakens in de gaten voor toekomstige wedstrijden en acties; met nog maar 6 dagen te gaan voor de filmrelease kunnen we het met recht zeggen: “This is where the fun begins…”

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!