Star Wars Awakens gaat naar Heroes Dutch Comic Con 2018

Met gepaste trots kondigen wij aan dat Star Wars Awakens – na eerder al op de afgelopen wintereditie van Dutch Comic Con te zijn geweest – ook deze maand van de partij is wanneer Heroes Dutch Comic Con plaatsvindt in de Jaarbeurs te Utrecht op 31 maart en 1 april.

Het is de tweede keer dat wij op ’s lands meest uitgebreide en leukste conventie staan. Heroes Dutch Comic Con, zoals Dutch Comic Con nu heet, zal de grootste Comic Con ooit worden met maar liefst zes hallen aan vermaak. In de Star Wars corner zul je ons kunnen vinden tussen de Nederlandse tak van de 501st; Dutch Garrison en Star Wars fanfilm van Nederlandse komaf: Remnants of the Order.

Wat valt er te doen bij de stand van Star Wars Awakens?

BB-8 zal met alle liefde op de foto gaan met zijn fans. NB: Geen handtekeningen en gelieve geen muntjes in hem proberen te stoppen svp!

De levensechte BB-8 van onze eigen Roel is van de partij, dus er is sowieso genoeg gelegenheid voor mooie kiekjes met misschien wel het populairste personage van de nieuwe films!

Ramon probeert Jedi Challenges voor de eerste keer uit bij Lenovo.

Jedi Challenges

Zoals je waarschijnlijk weet is er momenteel een winactie gaande op onze Facebookpagina voor de augmented-reality game Jedi Challenges. Niet gewonnen of zou je het graag eens willen proberen? Dat kan! Bij onze stand kunnen we je laten ervaren hoe het is om een Jedi Knight te zijn, wel is het aangeraden om alvast de gratis Jedi Challenges app te installeren op je telefoon. Hier vind je Jedi Challenges voor Android en voor iOS. Mocht je dit niet doen kunnen we niet garanderen dat je de kans krijgt om dit bijzondere spel te ervaren, maar niet getreurd!

Bekijk en speel het splinternieuwe bordspel Star Wars: Legion bij onze stand op Heroes Dutch Comic Con 2018!

Star Wars: Legion

Voor de eerste keer speelbaar op een Comic Con: Star Wars: Legion! Er zullen professionele demospelers aanwezig zijn om het spel aan jullie te introduceren en met jullie aan de slag te gaan op een prachtige tafel met scenery en geverfde miniaturen. De Star Wars variant van Warhammer, zoals dit spel wordt beschouwd, is vanaf 22 maart officieel verkrijgbaar.

Tickets

Waar wacht je nog op? Kom ook naar de leukste Comic Con van Nederland en breng een bezoek aan de stand van de grootste onofficiële Star Wars website van de Benelux! Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Star Wars Awakens
Een gezellige, sfeervolle community en een veilige omgeving waarin liefhebbers van popcultuur een hechte groep vormen.
Klik in dit vakje om meteen deel te nemen!